Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS Nie wiecie czy w Poznaniu gdzieś są? Swego czasu były na 28 czerwca, ale nie byłem już tam 7 lat i w ogóle nie wiem czy sklep jeszcze istnieje...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
tak z innej beczki...
robiłem przeglad "magazynu" i znalazło sie tam min.
1. Sabre Red stream niebieski H20 pojemność 1.8oz termin waznosci 08/2013 - noszony kilka zaledwie razy
2. Magnum OC17 cone 60 ml termin waznosci 12/2011 z plombą
3. RMP Hi-Max strumień 75 ml termin waznosci 12/2013 - nawet nie noszony
wszystkie nie nużywane, na niektorych delikatne slady noszenia w postaci otarc na papierowej naklejce/etykietce
moze ktos chciałby zakupic w/w zestawik za cene 100 zł (do dogadania)+ koszty wysyłki?
Napisano Ponad rok temu
Ja też bym potrzebował gaz lourde 75 ml, ze 2 sztuki. A ten sklep internetowy z inter-ark nie działa czy to tam jest wymóg minimum 5 sztuk?
PS Nie wiecie czy w Poznaniu gdzieś są? Swego czasu były na 28 czerwca, ale nie byłem już tam 7 lat i w ogóle nie wiem czy sklep jeszcze istnieje...
Pozdrawiam
Sklep w Wawie raczej działa normalnie i przy jednej sztuce zaakceptował transakcję wysyłkową . Pewnie tylko jakaś weryfikacja wieku będzie potrzebna. Ten CS LOURD ma ważność gdzieś do maja 2014. U mnie i tak się szybko zużywa bo w kryzysie coraz więcej chwastów ulicznych się prosi o wypłatę.... Niestety stary poczciwy HP też poszedł ostatnio w obieg więc jakby ktoś miał namiar w Polsce na ten UDAP o mocy jak HP to prośba o info bo robi się czas na świeże zakupy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
, zabawa francuskim CS ;-)
Zabawa z Puissance 90 zawsze kiepsko się konczy. Naprawdę nie chciałbym tym dostać m.innymi ze względu na długotrwały , uwaga ... ................ból głowy jaki kiedyś czułem po małej przypadkowej dawce starego Force 80 ,o innych sensacjach nie wspominam , A ta puszka 75 ml , nabita do granic jak sławny HP. To się czuje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/745215,slazak-sie-zbroi-ale-w-bron-bez-zezwolen,id,t.html ,zgadzam się z opinią Dziewulskiego , co do pistoletów gazowych
Jednak w temacie natychmiastowej ucieczki po uzyciu gazu dodałbym: o ile jest mozliwość po uzyciu dobrego gazu kopnąć frajera mocno w dupę i dopiero w nogi Bo jest to bardzo wychowacze i zostawia ślad na psychice bandziorka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu