Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fedormajk a gdzie twoje Hi-Powery? przecież sabre red jest słaby to czemu nie nosisz Hi-power'ów?
Wszystkich trzech naraz nie noszę. Muszą starczyć przynajmniej do połowy 2011.
Sabre? Czemu nie? Crossfire się sprawdził ale trzeba mieć nerwy żeby tym dokładnie trafić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A to niby dlaczego? 8OJa jednak gdybym miał wybierać to wybrałbym Hi-max niż sabre...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(źródło tej informacji: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ostatecznie zamówiłem cztery czarne foxy (89 ml w żelu). Myślę że po treningu na tej jednej ćwiczebnej sztuce wszyscy będą potrafili posłużyć się żelem, a dobrze obsłużony żel jest lepszy od chmurki bo, jak wiadomo, niepodatny na wiatr, można się bronić np. w pociągu bez skażenia połowy wagonu itd.
Najprawdopodobniej w sobotę lub niedzielę będę mógł nagrać różne testy(psikania i ostrości "na smak") Fox'a i Hi-Powera.
Napisano Ponad rok temu
Ciekawą rzecz znalazłem na temat Foxów. Tzn. może nie ciekawą, ale raczej wszyscy myśleli, że to fox green jest nowszy od czarnego foxa. Tymczasem jest całkiem odwrotnie - Fox Green został wprowadzony w roku 1997, a Fox 5.3 - rok później.
Ostatecznie zamówiłem cztery czarne foxy (89 ml w żelu). Myślę że po treningu na tej jednej ćwiczebnej sztuce wszyscy będą potrafili posłużyć się żelem, a dobrze obsłużony żel jest lepszy od chmurki bo, jak wiadomo, niepodatny na wiatr, można się bronić np. w pociągu bez skażenia połowy wagonu itd.
Najprawdopodobniej w sobotę lub niedzielę będę mógł nagrać różne testy(psikania i ostrości "na smak") Fox'a i Hi-Powera.
Z HP uważaj. Na początek polecam rozpylenie w jakimś nie uczęszczanym pomieszczeniu i próbe wejścia w chmurkę po kilkunastu sekundach. Dobrze radzę.
Na języku to różnie to działa na różne osoby więc wg mnie metoda nie jest do konca miarodajna.
Napisano Ponad rok temu
Jest to miarodajna metoda, bynajmniej orientacyjna można też spróbować na oku. Nie polecam wejścia w chmurę bo cały dzień do dupy, pieką oczy kaszel itd.
Napisano Ponad rok temu
Fedormajk-kręcić zaczynasz. Jest miarodajna, nasyp sobie na język czerwoną paprykę i pieprz cayenne. Zapewne poczujesz różnicę. Możesz też spróbować polać język wodą o temperaturze 100 i 50 stopni. Jeżeli w obu w/w przypadkach nie poczujesz różnicy to masz coś ze smakiem..
Jest to miarodajna metoda, bynajmniej orientacyjna można też spróbować na oku. Nie polecam wejścia w chmurę bo cały dzień do dupy, pieką oczy kaszel itd.
Po najmocniejszych to nocka też nieprzespana a z tym smakiem to sam przyznałeś... można mieć coś nie tak .. więc metoda badawcza średnia. Co innego polać sobie tym chipsa i zjeść Miłej zabawy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nawet nie spłukałem
dopiero wieczorem w kąpieli w ciepłej wodzie to normalnie paliło jak jakies oparzenie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do greena - to chyba w 2007r wszedl na rynek.Ciekawą rzecz znalazłem na temat Foxów. Tzn. może nie ciekawą, ale raczej wszyscy myśleli, że to fox green jest nowszy od czarnego foxa. Tymczasem jest całkiem odwrotnie - Fox Green został wprowadzony w roku 1997, a Fox 5.3 - rok później.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
co do greena - to chyba w 2007r wszedl na rynek.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
To FOX miesza się w zeznaniach. Na stronie, którą Ty przytoczyłeś jest napisane:
In August 2007, Fox Labs was first again, this time by introducing MEAN GREEN™ H2OC™: an OC formula consisting of resin rated at 3,000,000 Scoville Heat Units (...)
Podczas gdy na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] widzimy już:
In August, 1997, FOX LABS International, the recognized leader in self-defense spray innovation, introduced "MEAN GREENTM" "H2OCTM"—a green, water-based defense spray formula using real (...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie. Crossfire jest wyłącznie w strumieniu.Nie mogę wykopać, chociaż niedawno był post o tym. Sabre MK3 foam to crossfire w końcu czy nie?
Napisano Ponad rok temu
Po otworzeniu linku (http://www.fabrykasi...iew.php?t=43121) pojawia się pusta strona. A była to bardzo przydatna opcja do wyszukiwania informacji z dawniejszych postów (wygodniejsza, niż google).
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 11
0 użytkowników, 11 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu