Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Ale sabre jest na wodzie a OC-17 na oleju..
Napisano Ponad rok temu
ten tez?
Napisano Ponad rok temu
Tak:)
Był w chmurze, poleciała porządna gęsta chmura. Zasięg ok. 3 metrów. Więc zimno nie ma zbytnio wpływu na OC-17.
Dziś poleciał USA OC-17 w strumieniu. Nie wiem na ile metrów ale wg mnie tak samo jak latem. Tyle ,że było dzis minus 3 a nie minus 20 :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale cone (LE) jak nie było, tak i nie ma.Panowie, Military jednak żyje bo pojawiły się Saberki.
Napisano Ponad rok temu
Nareszcie na ich specjalne zamówienie przypłynęła dostaw nowych Sabreów ale z nowości to tylko Crossfire ich oferta ssie w porównaniu do kaliber.plPanowie, Military jednak żyje bo pojawiły się Saberki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obowiązkowo nagraj filmik z działania gaśnicy.
no ciężko będzie w trakcie akcji to nagrać..
na następny raz jedź z kolegą i bądź w pogotowiu żeby kręcić skuteczność gazu w 'naturalnych warunkach'
świeży filmik znaleziony na YT.
moim zdaniem świetnie pokazuje jak ważne jest trafienie bezpośrednio w/na twarz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kurde tez tak myslałem ze to magnum oc-60, ale...
według strony sabre, a nawet samego filmu widać ze nie jest to sabre red tylko sabre 3-in-1 HM80
a i puszka jest wieksza od 60ml
to jest link z wyjasnieniem: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet nie musialem wtłaczac propan-butanu, wystaczy strzykawka i woda - jak sie napelni w miare solidnie to sika strumieniem na ponad 2 m.
Co prawda tylko pierwsze psikniecia w miare długie a potem to juz drastycznie spada zasieg. Jako alternatywa dla drogich i niedostepnych w polsce inert training unite to calkiem fajna sprawa :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A wogóle były jakieś akcje? Chodzi mi o tego hi-maxa w trumieniu i w gasnicy jak sie spisał.
Uzywał ktos z was hi-maxa w chmurze tego 75/100 ml ?
Napisano Ponad rok temu
Zainspirowany przez Daniela postanowiłem napełnić pusta puszke po 40ml Tw-500
Nawet nie musialem wtłaczac propan-butanu, wystaczy strzykawka i woda - jak sie napelni w miare solidnie to sika strumieniem na ponad 2 m.
Co prawda tylko pierwsze psikniecia w miare długie a potem to juz drastycznie spada zasieg. Jako alternatywa dla drogich i niedostepnych w polsce inert training unite to calkiem fajna sprawa :-)
A nawet na ludziach można trenować...... :wink: :wink: :wink:
Niedługo Śmingus-Dyngus a więc......
Napisano Ponad rok temu
Powazny jestes na bramce mialbym goscia gazowac i go nagrywac....? 8O przeciez wrazie czego to w sadzie bym juz byl spalony........ :? :? :?
Trochę OFFTOPIC ale prawdę mówiąc to na bramce Pięściarz jako ochroniarz w ogóle niewiele może zrobić, oczywiście zgodnie z obowiązującym prawem - no chyba ,że prawo ma w d*pie jak np ZUBRZYCKI i im podobne agencje albo jest licencjonowany .....ale tacy na bramkach nie stoja.
Skoro jednak lubi ryzyko to niech opowiada nam dalej o tych gonitwach po ulicach za podpitymi klientami z gazem w ręku... i jak poszło. Przyda się do analiz. :-)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 12
0 użytkowników, 12 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu