stone: w przypadku Hi-Power wg mnie dane o mocy są zaniżane a brak powtarzalności polega raczej na tym, że są mocniejsze niz producent podaje i takie je lubie
No bardzo ci dziękuję za rzeczową odpowiedź. Podzielę się z tobą równie rzeczowym stwierdzeniem: według mnie Hi-Power to badziewie i nie leci nawet 50 cm i ma mniej kapsaicyny niż Sabre. Jeszcze coś wymyslisz ciekawego?
Skąd wiem? Chlapnąłem coś z głowy tak jak ty zawsze uciekając od odpowiedzi nierzeczowymi gdybaniami i jakimiś przeczuciami swoimi.
Chyba że masz chromatograf w domu i zmierzyłeś ale przeciez równie dobrze możesz wyciagnąć wszysto na poparcie swojej tezy z tyłka jak zawsze.
Chodź napsikam ci Sabre albo KO i mi powiesz że nic ci nie jest i czujesz się świetnie. Na takim poziomie śmieszne testy proponujesz.
Zawsze jakieś swoje nieudokumentowane przeczucia opisujesz czy Hi-Power czy Sabre.
Ja polegam na tym na czym polegać mogę bo mam podstawy z długoletniego używania Fox-a i Sabre przez policje i cywili w USA.
Może Hi-Power to dobry gaz. MOŻE... a może nie bo opinia 3 kolesi z forum w tym jednego co nim handluje nie jest dla mnie żadnym wyznacznikiem w porównaniu z innymi gazami.
Wole pewniaki i pewniaki każdemu polecam a nie jakieś wynalazki.
Na szczęście niedługo skończy się już całkowicie to mamienie ludzi do zakupu przedrożonych Hi-Powerów i spokojnie będa mogli kupić skuteczne gazy w normalnym sklepie czy Kalibrze cz Hotsprayu a nie od sprzedawców bajkopisarzy.