Sory za zasmiecanie ale zobaczcie jeszcze to....... Jestem za [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
yyy a co to dokładnie? kastet wraz z gazem? że niby.. psiknąć i przypierdolić? :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Sory za zasmiecanie ale zobaczcie jeszcze to....... Jestem za [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kastet z wbudowanym gazem, paralizatorem, wypas. Myślę że łatwiej byłoby się obronić. Trzeba tylko trafić w morde x3
I żeby to u nas w PL było na legalu... Marzenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kastet z wbudowanym gazem, paralizatorem, wypas. Myślę że łatwiej byłoby się obronić. Trzeba tylko trafić w morde x3
I żeby to u nas w PL było na legalu... Marzenia
Jakby dobrze rozreklamowali to i "dresy" by brały, bo "kastet" a kastet już fajny. Wtedy, by Ci się odechciało takich zabawek na rynku :wink: .
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a może ktoś wie jaki gaz używa policja w tych dużych butlach plecakowych, niżej link do foto
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
0 użytkowników, 17 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu