Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Za 60.80zł kupicie w sklepie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Co za osioł nie dajcie mu się wydymać.
Żeby nie było to nie moja propozycja sprzedaży, lecz post znaleziony na forum na którym jestem częstym gościem.
Nie znam się na gaziakach i czytając Wasze wypociny (swoją drogą ile można pie**yć o gazie??) myślałem, ze dobrze trafiłem...
Napisano Ponad rok temu
A z tym osłem chłopcze to wierze, że to nie było do mnie..
Napisano Ponad rok temu
1. Do ogłoszeń sprzedaży służy dział BAZAR.Nie znam się na gaziakach i czytając Wasze wypociny (swoją drogą ile można pie**yć o gazie??) myślałem, ze dobrze trafiłem...
2. Nie lubię [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
3. Nie pieprzmy tylko prowadzimy dyskusję lecz troglodytom trudno to zrozumieć.
4. Tak to było do ciebie.A z tym osłem chłopcze to wierze, że to nie było do mnie..
Napisano Ponad rok temu
2.Gdzie ty tu widzisz spam leszczu barowy?
3.Ogarnij się chłopczę.
4.Osioł to cię zrobił.
Napisano Ponad rok temu
Sorry za zaśmiecanie tematu, ale ktos tu nie potrafi czytać ze zrozumieniem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Żeby była jasność:
NICZEGO NIE CHCE SPRZEDAWAĆ.
Co zresztą napisałem wcześniej wklejając linka.
To nie fortunne zdanie o "pieprzeniu" nie miało charakteru pejoratywnego.
Wyraz "pieprzenie" miał tu znaczenie "bardzo dużo" w męskim wydaniu.
Przyznaje mogło być odebrane inaczej, ale bez przesady.
Nie bądźcie tacy wrażliwi...
Tym zamykam mały offtop.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bardzo duzo w "meskim wydaniu"? :roll: sorry ale co ty pie*****sz Kamikadze ma racje,gadasz jakies bzdety ile można o gazach pieprzyć,nie podoba sie to po co tu piszesz,ja tam uważam ze to jedyna miejsce gdzie moge sie czegoś dowiedziedz na ten temat sensownego 8) ale nie Tobie to nie leży.
AMEN
Napisano Ponad rok temu
to już też było wałkowane. ja osobiście zakupiłem strumień.. mniejsze ryzyko zagazowania. zakupiłem ten największy pojemniczek 120ml ...............................
Niestety w nocy nie zauważysz jak leci strumien typu ten jaki wylatuje z SABRE Crossfire tzw punktowy. Czyli będzie ciężko trafić bez odpowiedniego doświadczenia.
Dlatego na ciemniejsze miejsca nadaje sie tylko splatter stream czyli strumień stożkowy albo mocno nabity Cone Fog jak np Fox, DPS czy HP.
Napisano Ponad rok temu
Te z USA zawsze drożej kosztują w indywidualnym imporcie. Przecież to oczywiste.Kobietka pewnie jeszcze jakieś ciueszki i perfumki brała i zostały jej gazy. Jak zbraknie kiedyś w kalibrze to cena będzie nawet niczego sobie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wszysto co drogie to dobre..
Przyszedł dzisiaj do mnie FOX od centusa, rewelacja dobrze wykonany dysza ,,patent USA"...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Fedormajk ja mam do sprzedania KO za 300 zł. Chcesz? W końcu prywatny import! (no i jest drogi!)
Pozdrawiam
KO mi nie pasi za żadną cenę. Nie wiem po co ta twoja gówniarska gadka.
A jak nawet ktoś kupuje za 60 zł a sprzedaje za 80 zł to co cie to obchodzi. Jak nie pasuje to nie kupujesz i już. Nikt cie nie zmusza.
Napisano Ponad rok temu
Z tego co czytam twoje posty to widze ze masz tendencje do bronienia "wysokich" cen Fedormajk :wink:
Powiedzmy, że popieram prywatne "inicjatywy gospodarcze" Zwykle jak coś kupuję w hurcie za X zł to raczej sprzedawałbym z zyskiem a nie po cenie zakupu hehe. Sam wiesz, że zawsze ten sam towar gdzieś kupisz taniej Na tym m.in polega wolna gospodarka.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja rozumiem ze każdy dba o swoje i chce zarobic,tylko nie rozumiem czemu zawsze bronisz innych sprzedających po zawyżonych cenach przecież ty na tym nie zarabiasz :wink: Mam wrażenie ze często negujesz dobre gazy w dobrych cenach i strasznie bronisz "potężnie"zawyżonych cen żeby było jasne to zaden zarzut,poprostu ciekawy jestem
Nikogo nie bronię i nikomu nic nie zarzucam. Każdy na rynku ma wolny wybór i tego wyboru bronię, Jeżeli ktoś kupi od Pogromcy KO za 300 zł to jego sprawa. Ten sam Fox kosztuje w jednym miejscu 120 w innym 150 zł a nawet 200 . HP u tego tam cipci kosztował raz 200 zł a raz 150 zł . Powtarzam : mnie nic do tego. Jak chcę kupuję jak nie chcę nie kupuję.
A tu koledzy gdzieś złapali babeczkę co 20 zeta na gazie chciała zarobić i juz się drapią zajadle jak panienki.
Nie rozumiem po co szukać dziury w całym.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 13
0 użytkowników, 13 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu