Robicie sobie w zime przerwe? Jesli nie to jak sie przygotowujecie na bieganie na mrozie?
pozdro z gor i lasow

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W żadnym wypadku nie 'zawieszam' biegania z powodu pogody. Co więcej, z niecierpliwością czekam na intensywne opady śniegu, bo truchatnie w mroźnym powietrzu, po zasypanych trasach ma swój urok (podobnie jak zapasy i rzuty w wysokim śniegu :-) ).Robicie sobie w zime przerwe?
Co do ubrania. Właściwie nic się nie zmienia w stosunku do jesieni. Czasami pojawia się druga bluza. Gdy jest zmino biorę rękawiczki, które ściagam po jakimś kwadransie. Obowiązakowo czapka (z daszkiem gdy pada grad).Jesli nie to jak sie przygotowujecie na bieganie na mrozie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przykra sprawa. Takie rzeczy zawsze implementuję na stadionie miejskiego osiru. Wolę zapobiegać takim nieszczęśliwym kwiatkom :-)Z tymi rzutami to uwazaj, bo jak sie kiedys z kumplem mocowalem i wyladowalem na jakims podsnieznym kozeniu to cale szczescie ze moj tylek dziewica zostal, a siniak dluuugo sie trzymal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
eee na maszynce nie ma takiej satysfakcji jak np. w lesie 8) wolalbym juz biegac z ranca po ulicach zaraz po tym jak przejada odsniezarki.Ja tam wole sie przniesc na maszynki w silowni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
proooste... 8) w zimnej wodzie jest wiecej tlenu, wiec w powietrzu pewnie tez :-)może właśnie przez to mroźne powietrze bieganie w zimie sprawia mi tyle przyjemności ... generalnie czuję wtedy, że płuca o wiele lepiej mi pracuję po takiej kuracji miodzio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(a własciwie czemu nie bokserki?)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(a własciwie czemu nie bokserki?)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu