Witam,
pytanie mam dosc sprecyzowane-Ile czasu mozna jesc gainer'a? Ja biore po kazdym treningu na silce, z tym ze we wrzesniu chodzilem tylko na silke 3xtyg. (Wiec i gainer x3/tyg), a od pazdziernika mam 4 trenningi kravki i 2razy silka(Gainera biore tylko po silowni i jak narazie wszystko jest ok- nie ma przemeczenia, waga ani sila nie spada). Specyfik mi sie juz konczy i zastanawiam sie czy po takim okresie brania (3 miechy) nie zrobic sobie przerwy. Z drugiej strony nie jestem w stanie jesc kilku obiadow dziennie a taki gainer zaraz po treningu silowym to zajebiste uzupelnienie diety...
Tak wiec jak to z tym jest?

Ile mozna..?
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

1 odpowiedź w tym temacie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 bieganie 2 razy w tygodniu bieganie 2 razy w tygodniu- Ponad rok temu 
- 
			 cała masa pożytecznych wiadomośći cała masa pożytecznych wiadomośći- Ponad rok temu 
- 
			 Cwiczenia wyrabiajace szybkosc? Cwiczenia wyrabiajace szybkosc?- Ponad rok temu 
- 
			 odparzenia na stopach odparzenia na stopach- Ponad rok temu 
- 
			 Zrzucanie Oponki Zrzucanie Oponki- Ponad rok temu 
- 
			 moj plan odzywiania - prosba o komentarze moj plan odzywiania - prosba o komentarze- Ponad rok temu 
- 
			 Duże palce u stóp :( Duże palce u stóp :(- Ponad rok temu 
- 
			 naderwane miesnie co zrobic naderwane miesnie co zrobic- Ponad rok temu 
- 
			 >>> Suplementacja w sportach walki - przykładowa ro >>> Suplementacja w sportach walki - przykładowa ro- Ponad rok temu 
- 
			 Nie dajcie się nabrać - serwatka 13 %, jako białko 70/80 %! Nie dajcie się nabrać - serwatka 13 %, jako białko 70/80 %!- Ponad rok temu