jak często nosisz ze sobą szczeke idac na balety lub do pubu
Napisano Ponad rok temu
po trzecie gdzie uczą takiej szybkości w owijaniu???jak masz problem z ręką to może se ją odetnij??to tylko propozycja...
chodzilam do super szkoly owijarskiej i weszlam juz na ten poziom ,ze potrafie to zrobic w 10 sekund ... jestem mistrzynia owijki na wojewodztwo slaskie... teraz to juz ja ucze owijac .
wystarczy ze wloze reke do kieszeni gdzie owijka jest i ona sama owija mi sie wokol niej.
czy Ty chlopie mnie masz wiekszych zmartwien? a jak nie to idz lepiej lekcje odrob bo Cie mama skrzyczy jak jedynke dostaniesz...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No Comments :roll:Wygląda na to, że Yoshihiro ma konkurencję
:papieros: :papieros: :papieros: :papieros: :papieros: :papieros: :papieros: :papieros:
Napisano Ponad rok temu
Wygląda na to, że Yoshihiro ma konkurencję
nie wtrącajcie się bo ich speszycie
A tu może będzie walka dwóch rycerzy o niewiastą ( słowna oczywiście :wink: )
Napisano Ponad rok temu
(dla mastajla:ostatnich slów tego zdania nie należy brać w 100% na poważnie).swje zdjecie wkeiłas to może wklej tych pobitych(dla mastajla:przez ciebie pobitych)?
lekcji nie odrabiam
Napisano Ponad rok temu
Edit : to źle robisz jak lekcji nie odrabiasz nie ma sie czym chwalić ( ale mu zasadziłem teraz )
Napisano Ponad rok temu
:roll: :roll:to z głowa był żart.glupi bo glupi ale żart.hmm mastajla widocznie nie zrozumialas ze mowilem poważnie.no coż bede sie do ciebie dosadniej wyrazal.widocznie twoje obie półkule mózgowe są zajęte pamietaniem technik owijania ręki.a apropo dostawania :co zlejesz mnie?czekam...
(dla mastajla:ostatnich slów tego zdania nie należy brać w 100% na poważnie).swje zdjecie wkeiłas to może wklej tych pobitych(dla mastajla:przez ciebie pobitych)?
ogolnie masz glupie zarty...wiec nie musisz mi tego pisac
a zlalabym Cie chetnie
PS pisze sie "apropos"...ale to tak na marginesie...z reszta tak to jest jak sie lekcji nie odrabia;)
lekcji nie odrabiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze to mojego zdjecia nie wkleje mimo najszczerszych chęci bo nie mam.zresztą i tak nie ma czego oglądac: pobijana morda i tyle nic wartego oglądania
musze cie zmartwić nic mi nie zasadziles,bo odrabiam kiedy musze...
do mastajla:
co do dowalenia to chętnie.zapraszam do kartuz: 30 km od gdańska.przesłać adres?
Napisano Ponad rok temu
ta, pewnie utrzymaniem czystosci bialej rasymoje polkule mozgowe sa zaprztaniete czym innym :roll:
Napisano Ponad rok temu
ta, pewnie utrzymaniem czystosci bialej rasymoje polkule mozgowe sa zaprztaniete czym innym :roll:
widac chlopie ,ze w temacie nie jestes i nie czytasz wszytskich postow, wiec sie nie wtracaj
Napisano Ponad rok temu
do mastajla:
co do dowalenia to chętnie.zapraszam do kartuz: 30 km od gdańska.przesłać adres?
tak poprosze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
może zostaniesz opiekunką?
Napisano Ponad rok temu
hitman contracts fajna gierka
Napisano Ponad rok temu
I co thaifighter jak przyjedzie do Kartuz to będziecie się bili , tak ?
Nie moge
Napisano Ponad rok temu
No ja też nie wiem o co wam chodzi :roll:Ojjjjj ale żenada aż żal dupsko sciska .
I co thaifighter jak przyjedzie do Kartuz to będziecie się bili , tak ?
Nie moge
Ale jeśli masz ochotę się bić z kobietą to co z Ciebie za fajter :?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wykorzystanie MA nie tylko w przypadku bojek...
- Ponad rok temu
-
SABRE Red
- Ponad rok temu
-
Pierwsze Starcie :D
- Ponad rok temu
-
kij do gry
- Ponad rok temu
-
gangi podwórkowe :>