jak często nosisz ze sobą szczeke idac na balety lub do pubu
Napisano Ponad rok temu
Jak w temacie. Każdemu facetowi sie zdarza że trzeba wyjsc z kimś na solo. Sytuacje sa rózne a aleternatywy sa 2 albo wychodzimy albo odpuszczamy. Oczywiscie nie zawsze jest możliwe założenie szczeki (czesto w lokalu akcja dzieje sie szybko i nie wiadomo kto jest przeciwko tobie dopuki nie zacznie cie z kumplami lutować), choć przy solówie jak najbardziej. Osobiscie nosze ze sobą szczeke (tak jak prezerwatywy - nigdy nie wiadomo czy sie nie przyda), no chyba że ide do kawiarni zamawiając taksówke.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie do autora wątku: ile Ty chłopie masz lat?
Napisano Ponad rok temu
Każdemu facetowi sie zdarza że trzeba wyjsc z kimś na solo.
Qrcze, chyba muszę płeć przy awatarze zmienić. Od czasów podstawówki, czyli jakieś ćwierć wieku, nie byłem na solo 8O
Napisano Ponad rok temu
ale jak do kumpla wyskoczyło kilku kolesi, to powiedział:
"Chwyleczke panowie, tylko szczękę założę" Wyjął ochraniacz z kieszeni, wsadził na zęby i...
kolesie odpuścili 8O
Co do wychodzenia na solo:
no coment.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tyle ile Ty chłopie. Troska o zęby to poważny temat a ankieta jest dla zaspokojenia mojej ciekawości choć jej wynik może nie być reprezentatywny ze względu na moje wyobrażenie o przeciętnym użytkowniku tego działu które trafnie określił Robert P piszącZakładajcie może poważniejsze tematy.
Mam pytanie do autora wątku: ile Ty chłopie masz lat?
Robert to że nie byłeś na solo od ćwierć wieku to jeszcze nie powód do zmartwienia a jaja mogą ci sie jeszcze przydać. Ale wyobraź sobie że wśród bydła jakie bawi sie z młodzieża w nocnych klubach zdarza sie że trzeba wykorzystać judo karate albo inne japońskie slowa. Wystarczy że na parkiecie uśmiechnie sie do Ciebie nie właściwa dziewczyna. Jesli od ćwierć wieku nie byłes na baletach to masz prawo nie wiedzieć oczym mówie. Pozdrawiam.Qrcze, chyba muszę płeć przy awatarze zmienić
Masz racje lepiej sie nie wypowiadaj. Bedzie korekta - "kazdemu facetowi MOŻE sie zdarzyć ze trzeba wyjsc z kimś na solo".Co do wychodzenia na solo
Napisano Ponad rok temu
edit: nie trzeba byc intelektualista by unikac sytuacji konfliktowych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Osobisice nei nosze szczeki ze sobą(może pomysle o tym) jednak zawsze mam zapalniczke ;P
Napisano Ponad rok temu
pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Osobisice nei nosze szczeki ze sobą(może pomysle o tym) jednak zawsze mam zapalniczke ;P
A to pomaga włożone między zęby?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak koles ma do mnie problem i zainicjuje kontakt fizyczny - nie bawie sie w wychodzenie na zewnatrz wale od razu w morde - jezeli nie macha lapami i tylko werbalny klopot ma - jego sprawa ze lubi sobie poskakac jak kogut i czerpie z tego radoche. Ja takich ludzi zlewam. W przypadku szybkiej akcji na imprezie nie zdazysz zalozyc szczeki - a glupio by bylo chodzic w niej podczas imprezy caly czas
POzdrawiam - wiecej luzu - jakbym byl lobuzem najlepszym momentem do ataku by byla chwila kiedy delikwent zaklada ja.
Napisano Ponad rok temu
Jesli od ćwierć wieku nie byłes na baletach to masz prawo nie wiedzieć oczym mówie.
Nie wiem dokładnie co to "balety" ale w nocnych klubach czasem bywam. Z żoną. Widać to (plus moja gęba) odstrasza panny od uśmiechania się do mnie 8)
Napisano Ponad rok temu
A to pomaga włożone między zęby?
między zęby napastnika...TAK
Napisano Ponad rok temu
Jasna sprawa - też to zauważylem.W przypadku szybkiej akcji na imprezie nie zdazysz zalozyc szczeki - a glupio by bylo chodzic w niej podczas imprezy caly czas .
Co do zapalniczki - podobno mająć ja w ręku uderzenie jest silniejsze ale odkąd trenuje nie zajmuje sie takimi głupotami.
Co do suspensora - jak idziesz szukać guza to lepiej załóż
Co do szczęki - noże sie nosi ( i to nie dla jaj - mój kumpel bedac okladany przez typa ktory na nim siedział nie zawachał sie użyc noża), w stanach ludzie noszą broń palną ze sobą wiec nic dziwnego nie ma w noszeniu szczęki. Jak ktoś ma wątpilowości to odsyłam do Prawoa Murphyego 8) .
RobertpP - balety to miejsce gdzie gra muzyka laski chcą sie ruchać a kolesie obijać ryje
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wykorzystanie MA nie tylko w przypadku bojek...
- Ponad rok temu
-
SABRE Red
- Ponad rok temu
-
Pierwsze Starcie :D
- Ponad rok temu
-
kij do gry
- Ponad rok temu
-
gangi podwórkowe :>