Shigeru Oyama w Polsce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie siej zamentu bo to nie były zawody Oyama tylko PFK czyli wielu organizacji więc przepsiy powinny byc wspólne ale jak sie kręci to sie ma a ty nie szukaj zastępczych tematów bo teraz pisze sie tu o szmuglu w BB
No to jako jeden z sędziów (z Bielska swoją drogą) proponuję żebyś albo się zamkną i skończył chrzanić w tym temacie farmazony, gdyż dotyczy on przyjazdu Shigeru Oyamy do Polski i założył nowy gdzie będzie mógł się wypłakać, jaki ten świat i karate jest niesprawiedliwe. Poza tym wypraszam sobie (zarówno ja jak i organizatorzy imprezy) aby mówiono tu o jakiś szmuglach - jest to pomówienie!
Osu!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ok macie rację to temat o byłem szefie organizacji Oyama ,a co do pomówien to wypraszam sobie taki tekst , gdyż nie wiem skąd sie brało zdenerowanie i krzyki trenera KK na sędziów ,a potem pucharek technika na osłodę.macie racje kończe bo i tak Wy wiecie ,że jest ok !
Kolego ale takie teksty zostaw sobie dla siebie. Masz problem, to rozwiążmy go na następnych zawodach na macie.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Czy możesz się powstrzymać? Czy zawsze chcesz być banowany? teorię spiskową o Oyama Karate masz opanowaną do perfekcji. Po prostu przestań pisać bzdury bo znowu zaliczysz przymusowy odpoczynek. Na razie podwójne ostrzeżenie.
Napisano Ponad rok temu
Był na zawodach OK - był ,
Widział - widział
Nie podobało mu się to wyraża swoje opinie i chyba ma do tego prawo.
Niekompetencje sędziów mógł odebrać jako kombinacje - mógł.
I tyle .
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Karate a...JOga
- Ponad rok temu
-
Medytacja
- Ponad rok temu
-
TELEWIZJA a KARATE
- Ponad rok temu
-
Enshin karate - sabaki metod eMule
- Ponad rok temu
-
I Matsushima Cup Polska 2005
- Ponad rok temu
-
Przygotowanie do zawodów
- Ponad rok temu
-
Bubishi / Bubiši neboli BIBLE KARATE (czeski)
- Ponad rok temu
-
Renroku-waza
- Ponad rok temu
-
Czym dla mnie jest honor???
- Ponad rok temu
-
ASHIHARA POLSKA
- Ponad rok temu