Moze jak powiedzial Pmasz:
- ambicje jednostek,
- władza i stanowiska,
- pieniądze
AMEN!!
tyle tylko ze pozostaje pytanie..... czy to dotyczy co poniektorych co odeszli czy poniektorych co zostali.... hehehe
Napisano Ponad rok temu
Moze jak powiedzial Pmasz:
- ambicje jednostek,
- władza i stanowiska,
- pieniądze
AMEN!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
według moich skromnych przemyslen to dotyczy obsolutnie wszystkich i tych co odeszli i tych co zostali i tych co odejdą i nie odejdą....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jaki sie nagle Shawnee religijny zrobiles.... hehehe :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Tym bardziej, że to obowiązujące spojrzenie na świat się może stać...., czas się przyzwyczajać :wink:
Napisano Ponad rok temu
to moze i droga naturalna i tak musi być ale z mojego punktu widzenia takie staze odsłaniają płytkość powodów podziału. bo właściwie skoro się lubimy, technicznie mozemy cwiczyć bez problemu spotykamy sie na piwie to dlaczego wogle sie było dzielić? eee?
nie rozumiem tego. ale moze ja to gupi troche jestem.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cudne te zdjecia. Aby tylko zaraza z zamknietej niedawno dyskusji i tu sie nie dostala.
Napisano Ponad rok temu
Cudne te zdjecia. Aby tylko zaraza z zamknietej niedawno dyskusji i tu sie nie dostala.
Dzięki w imieniu autorów. Ty, Ralman, nie wywołuj wilka z lasu. Ostatnie doświadczenia wskazują, że ta choroba rozłazi się po tematach bardzo sprawnie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Mniam - sliczne aikidoczki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ano widać na 1. rzut oka, że się Koledze subiektywnie szczególnie jedna aikidoczka podoba Ale i nie dziwota obiektywnie patrząc :wink:
Jako, że te fotki nie przy mnie robione, to może roztłumacz, kto zacz z Szanownych Forumowiczów na nich pozuje?
Pozdrawiam, h-k
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu