Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Skocz do zawartości

Zdjęcie

KROSTY NA DLONIACH,ALERGIA,CZY BRUD OD MATY?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

budo_whitesoldier
  • Użytkownik
  • Pip
  • 22 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

KROSTY NA DLONIACH,ALERGIA,CZY BRUD OD MATY?
Mam ptanie,czy ktos z was mial takie krosty czerwone na rekach-glownie przedramie,nie sa to kurzajki,tylko takie krosty,jakby uczuleniowe...nie wiem,czy to uczulenie,czy mata(brud,pot,wilgoc)...Jak mieliscie cos takiego,dajcie znac,czym to zwalczac,bo nieraz swedzi,chujowo wyglada i powstaja nowe gowna...Pozdrawiam.
  • 0

budo_paweł_gdańsk
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 215 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:KB

Napisano Ponad rok temu

Re: KROSTY NA DLONIACH,ALERGIA,CZY BRUD OD MATY?
moze to pryszcze?
  • 0

budo_whitesoldier
  • Użytkownik
  • Pip
  • 22 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

hehe nie,to nie KRYSZCZE:)swedza gowna ,a dermatolog mnie nie chcial dzis przyjac,bo rejestracja ,jebanie po scianie i go pojechalem,dlatego teraz radze sobie sam;)mysle,ze na macie trzeba wetrzec komus ,moze na niego przejda;)
  • 0

budo_slaszysz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3313 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jeśli się codziennie powiększają, to być może złapałeś na macie grzybicę. Nieciekawa sprawa, leczenie może zająć nawet kilka miesięcy (+ dezynfekcja sali ew. leczenie współćwiczących).
  • 0

budo_whitesoldier
  • Użytkownik
  • Pip
  • 22 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

W aptece dala mi Lorinden N,Mecortolon N-masci oraz silne Calcium.Zobaczymy jak bedzie.Kurwa mac!Przychodza jakies brudasy na treningi,a potem czlowiek sie meczy!MYC SIE KURWA!
  • 0

budo_harry
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 622 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Różne

Napisano Ponad rok temu

Czy pod skórą krostek jest jakiś płyn? Dała Ci lekarstwa, których podawanie jednoczesne jest troszkę bez sensu - mowa o Lorindenie i Mecortolonie. Jeśli chodzi o Wapno to możesz je pić/łykać bez problemów. Jeśli o maści to pozostałbym przy używaniu jednej, by wiedzieć co pomogło. Ogólnie po 2 dniach stosowania powinno być widać poprawę - jeśli nie będzie nic lepiej zmienić lek na inny i mimo wszystko lepiej iść do dermatologa :)
  • 0

budo_whitesoldier
  • Użytkownik
  • Pip
  • 22 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

dopiero dzis na necie...a wiec,mimo treningow,potu itp...znikaja powoli...krostka jest czerwona a w srodku ma dziurke i jakby byl jakis plyn-strupek...biore masci od poniedizalku i wapno i pomaga troche...nie ma nowych,a te jakbby powoli znikaly..
  • 0

budo_harry
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 622 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Różne

Napisano Ponad rok temu

No niestety jeśli swędzą okrutnie to wszystko wskazuje na grzybicę. Mój kumpel kiedyś podczas leśnych wypadów to złapał. Dziwne, ale pomogła maść, która jest antybiotykiem - Tetracyclinum chyba 3%. Jeśli jakimś cudem Twoje leki nie zadziałają (a mam nadzieję, że tak) to spróbuj tej, o której napisałem...
  • 0

budo_whitesoldier
  • Użytkownik
  • Pip
  • 22 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

heja....nie swedza juz...swedzialy,bo laska mi dala antybiotyk na grzybice...a teraz sie goja powoli...dzieki za odpowiedz,pa
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025