Palec u nogi-defekt :)
Napisano Ponad rok temu
2 tygodnie temu doznałem kontuzji palucha u nogi. Zamiast kopnąć piłke to trafiłem w podłoge, efekt palec bolał ale ból juz przeszedł, tylko pozostaje jeden problem Nie moge palca do końca zgiąc, w miejscu zgięcia widze wybrzuszenie, jak próbuje pomóc palcowi zgiąć sie za pomocą reki to wtedy boli mocno w miejscu zgięcia. Jak sie "uraziłem" w palucha to boli....
Co mam z tym fantem zrobić?
z góry dzieki
Napisano Ponad rok temu
a tak na serio to kontuzja palucha u nogi to mnie dyzurna jest... i nic z tym nie robie, samo przechodzi. tzn. ostatnia kontuzja palucha pobolewa od lipca ale coraz slabiej wiec tez pewnie samo przejdzie wole nie isc do lekarza z tym bo jeszcze mi powie, ze mam nie trenowac...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Za każdym razem palec był tak spuchnięty, że złamanie było prawdopodobne. Mniejszych urazów już nie liczę.slaszysz, za kazdym razem jak miales taką kontuzje to szedłes z tym do lekarza? Gipsu i tak bym se nie dał załozyć chyba, szkoda i treningów :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Różnie to bywa. Kolega chodził ze połamanymi kośćmi w stopie przez 2 tygodnie i dopiero potem się okazało, że coś jest nie tak.zalozenie: jesli mozesz zgiac paluch, nawet jesli boli, to znaczy ze nie jest zlamany. true or false?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś miałem podobną kontuzję dużego (podczas kilkuletniej przerwy w teningach) i przez ok 1/2 roku nie zginał się tak jak powinien, teraz natomiast "działa" bez zarzutu.
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś miałem podobną kontuzję dużego
oczywiście chodziło o dużego palca u nogi... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Trening w domu
- Ponad rok temu