Powtórz to we wszystkich tematach na 'ulicy' - niech do karzdego dotrze...buhaha po raz drógi :splat: :splat: :splat:Na pochybel sku***synom
5v5 i ucieczka kumpli :D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam 2 przyjaciół - sprawdzonych - i wiem, że na nich moge liczyć, na kuzyna też, no i jeszcze brat! I tyle jest osób do których mam pełne zaufanie!
Na kumpli(a jest ich nie malo)nie licze, bo mógłbym się przeliczyć :?
Napisano Ponad rok temu
kolega nie musi być dobrym fajterem.
nie macie znajomych co mdleją na widok przepychanki.
Ja mam i ich nie dyskryminuje.
Z jednymi chodzę na disco i czasami na pomoc komuś a z innymi gram np. w snookera i nawet mi by do głowy nie przyszło na nich liczyć na obcji ulicznej. No może po policje by zadzwonili.
Ale czy oni są gorsi? Nie, po prostu nie umieją i nie rozumieją przemocy.
Najgorsi są tacy co dużo gadają- jacy to oni nie są i w jakie obcje nie wchodzą, a potem jak przyjdzie co do czego to spierdalają. I tacy właśnie nie są godni nawet wylizania mojej dupy po sraniu.
Napisano Ponad rok temu
No znam wielu takich "wojowników"Najgorsi są tacy co dużo gadają- jacy to oni nie są i w jakie obcje nie wchodzą, a potem jak przyjdzie co do czego to spierdalają. I tacy właśnie nie są godni nawet wylizania mojej dupy po sraniu.
Lubie im udowadniać, jak bardzo są ciency - zawsze jak szlismy na W-F na siłownie(mamy tam mate)to propinowałem mały sparing(oni wszystko, ja tylko chwyty) - juz sie nie chwalą
Nienawidze tałatajstwa
Napisano Ponad rok temu
POWTÓRZE WAM JESZCZE RAZ:
kolega nie musi być dobrym fajterem.
nie macie znajomych co mdleją na widok przepychanki.
Ja mam i ich nie dyskryminuje.
Z jednymi chodzę na disco i czasami na pomoc komuś a z innymi gram np. w snookera i nawet mi by do głowy nie przyszło na nich liczyć na obcji ulicznej. No może po policje by zadzwonili.
Ale czy oni są gorsi? Nie, po prostu nie umieją i nie rozumieją przemocy.
Najgorsi są tacy co dużo gadają- jacy to oni nie są i w jakie obcje nie wchodzą, a potem jak przyjdzie co do czego to spierdalają. I tacy właśnie nie są godni nawet wylizania mojej dupy po sraniu.
pod tym moge sie podpisac.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
bokser vs amator
- Ponad rok temu
-
after...obrazenia
- Ponad rok temu
-
niebiezpieczenstwo po pigulach.. i ogolnie narkotyki..
- Ponad rok temu
-
szkoła
- Ponad rok temu
-
co na podbite oko?
- Ponad rok temu
-
Kiedy podjąć walkę
- Ponad rok temu
-
Uliczna akcja