after...obrazenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tzn., odczuwasz jak dostaniesz, cz w ogóle?Przejde od razu do rzeczy. Po walce odczuwam prawostronny bol zuchwy. Bol jest niewielki . Udac sie z tym do lekarza czy przeczakac? Prosze o odpowiedz.... pozdrawiam
Np. ja po tym jak dostałem w żuchwe, odczuwałem takie dziwne kłocie, w okolicach ucha...
To moge byc nerwo-bóle (cos jakby takie skurcze wywołane przez wadliwosc układu nerwowego), ale równie dobrze, mozesz mieć naruszona, pękniętą kosc.
Ja miałem złamany nos, nawet o tym nie wiedzac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja miałem złamany nos, nawet o tym nie wiedzac.
btw: jak z tym nosem jest? myślałem, że złamanie polega na przemieszczeniu kości u nasady i chyba to jest widoczne (?) jak ostatni raz miałem rozbity nos to sądząc po intensywności krwawienia myślałem że na bank złamany, ale w domu po ogarnięciu się okazało się, że symetria pozostała. jedynie badając nos palcami można wyczuć lekkie wybrzuszenie z jednej strony. czy można mieć złamany nos nawet o tym nie wiedząc? czy powinno się z takimi rzeczami chodzić do lekarza?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Np. raz jechał na motorku i się na żużlu wywalił... pół łapy rozwalone (jak ruszał ręką to skóra się otwierała i mięcho na dłoni wyłaziło). Potem go szyli w szpitalu bez znieczulenia, nic go nie bolało od tego
Raz też po paru piwach ciął drewno piłą dosyć konkretną i przejechał nią po palcu tak że prawie się do kości dociął.. Trochę mięcha wyciął, ale się zagoiło
Ogólnie jak się jest nietrzeźwym to różne dziwne rzeczy się dzieją.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mój kumpel złamał noge, kiedyś jeszcze za czasów przedszkolnych czyli b. dawno temu. Bał się powiedzieć, że ma złamaną noge i jak stał to ta noga mu się tak składała ,a on ją na siłe prostował, żeby widać nie było 8O 8O
Niezły hardkor. 8O
Napisano Ponad rok temu
dzisiaj minęło około 6 lat i nie ma ani śladu
Napisano Ponad rok temu
Nie ma śladu na twarzy czy na dupie?a mój kumpel na rowerze jechał i się na żużlu wywalił, poranił twarz to w szpitalu mu skóre z dupy przeszczepili
dzisiaj minęło około 6 lat i nie ma ani śladu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W sumie koleś się dużo nacierpiał :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ja jak dostałem w szczękę to do teraz mi tak dziwnie chrupie... Mogę nią strzelać jak palcami niekiedy.
O ku**a... a ja myślałem że to normalne... mam tak odkąd pamiętam 8O
Napisano Ponad rok temu
Pozdro.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
niebiezpieczenstwo po pigulach.. i ogolnie narkotyki..
- Ponad rok temu
-
szkoła
- Ponad rok temu
-
co na podbite oko?
- Ponad rok temu
-
Kiedy podjąć walkę
- Ponad rok temu
-
Uliczna akcja