Seminarium - Shihan Seizo Takimoto 7 dan - 1-2.10 Warszawa
Napisano Ponad rok temu
Yoshi, ale po co byly wam potrzebne reczniczki w takim razie przestraszony
Napisano Ponad rok temu
Juz wiem!!! na tym stazu byly robione techniki z Ki Aikido --- niezginalna reka, cialo ktorego nie mozna podniesc....itd...... Dlatego tak sie wszystkim podobalo :roll: Nikt sie tam nie zaziajal, kropli potu nie widac na cwiczacych :twisted:
Yoshi, ale po co byly wam potrzebne reczniczki w takim razie przestraszony
Atmosfera była gorąca, a ręczniczkami, wzorem piłki nożnej, wymienialiśmy się po seminarium.
Napisano Ponad rok temu
Trochę umiaru Modzie. Szlachectwo zobowiązuje. Zanim chlapniesz coś podobnego następnym razem, wybierz się do najbliższego Ci dojo Ki Society i spędź tam jakiś czas. Odejdzie Ci ochota na niestosowne żarty, zapewniam. Oto adresy:Juz wiem!!! na tym stazu byly robione techniki z Ki Aikido
Winnipeg Ki Aikido Society
Located in the Southern part of Winnipeg
Please call for directions
Tel: 204-654-0125
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ki-Aikido Ontario
Dennis Burr
854 Edgar St.
Kingston, ONTARIO
CANADA K7M 8Y4
Tel: 613-547-5738
Midland Ki Federation: Ontario
Cambridge Ki Society
Michelle Hogan
66 Spruce Street
Cambridge, ON, CANADA
N1R 4K3
Tel: 519-740-6894
Chatham Aikido
Tony Verhoeven
255 Lark St
Chatham, ON N7M 1B8
Kingston Ki Society/Aikido Club
Dennis Burr
Kitchener-Waterloo Ki Aikido Club
Jill Nielsen
113 Charles St. W
Cambridge, ON N3C 1Y5
Tel: 519-658-0178
Queen's University Aikido Club
Physical Education Centre
Queen's University
Kingston, ON K7L 3N6
Toronto Ki Society
Jason Yee Loy
Toronto Ki Aikido is located in the private residences of the Village By The GrangeAt Dundas and McCaul across from the Art Gallery of Ontario andThe Ontario College Of Art and Design
Tel: 416-456-3279
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak sobie dywaguje w poszukiwaniu żródeł O'Modowej złośliwości...
)))))
Yoshi
Napisano Ponad rok temu
irimi, byles na stazu? nie? a co, bylo za daleko?Masz racje Szczepan, nie jedz, za daleko. Z tej odleglosci (w tym takze do Wawy) lepiej, profilaktycznie wszystko powysmiewaj, choc nie widziales i nie wiesz. O pardon, ty nie widziales, ale wiesz...
Napisano Ponad rok temu
Ach!!! jakie masz piekne nowe zdjecie, Yoshi poklon poklon poklon :peace:O'Modzie...tracisz punkty... nie uchodzi..nie uchodzi...a może O'Mod ma po prostu "te dni" ?..i wtedy wiadomo, drażliwośc większa..i złośliwośc...i czepliwość...
Tak sobie dywaguje w poszukiwaniu żródeł O'Modowej złośliwości...
)))))
Yoshi
Opowiedz, co zescie jeszcze cwiczyli na prywatnych treningach z senseiem? no oprocz wymieniania sie reczniczkami :wink:
Napisano Ponad rok temu
Zatem nie bylem i nie oceniam, w przeciwienstwie do ciebie. Kilka wybranych fotek z wielu i pare reczniczkow, stazu nie okresla...
Napisano Ponad rok temu
he he he... Yoshi - na "te dni" u O Moda to juz szans nie ma - tam z racji wieku tzn. "tych lat" to już permanentna andropauza Dlatego czasem zgryżliwy i zgoszkniały jak teściowa po przekwitaniu :wink:O...a może O'Mod ma po prostu "te dni" ?..i wtedy wiadomo, drażliwośc większa..i złośliwośc...i czepliwość...
Ł. (stary, ale jary) :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No nie .... świat mu zawalasz i zycie demolujesz - mam na myśli Szczepana No i wyszło szydło z worka jak pisał jeden forumowicz okazało sie że szczepan tez cwiczy to "ped... skie Aikikai" :wink:...... bo Chiba Sensei używa ręczniczka.....
Ł (mający nawet 2 ręczniczki na zmianę, w tym jeden z kaczorkiem) 8)
Napisano Ponad rok temu
sensei dusi ręczniczkiem oczywiście
Napisano Ponad rok temu
OOO!!! teraz jest duuuuuuuuuzo lepiej!! 8)wersja dla Szczepana:
sensei dusi ręczniczkiem oczywiście
Irimi, jak zwykle cheap excuses :roll:
Napisano Ponad rok temu
Wazne ze prawdziwe. A chipsow na weselu nie podawali. Poza tym g cie obchodzi co robiwszy... 8)Irimi, jak zwykle cheap excuses
Najzabawniejsze, ze zapewne ty podczas ostatnich 10 lat Szczepanie byles na mniejszej liczbie stazy niz ja w czasie moich 5ciu. Za to pewnie o kazdym na ktorym nie byles masz sporo do powiedzenia i wiela do wysmiania.
Napisano Ponad rok temu
a pajonk chleje piwsko.
tylko yoshi nie widac.
Napisano Ponad rok temu
Yoshi
Napisano Ponad rok temu
A ile ty Irimi , robisz stazy rocznie?Wazne ze prawdziwe. A chipsow na weselu nie podawali. Poza tym g cie obchodzi co robiwszy... 8)
Najzabawniejsze, ze zapewne ty podczas ostatnich 10 lat Szczepanie byles na mniejszej liczbie stazy niz ja w czasie moich 5ciu. Za to pewnie o kazdym na ktorym nie byles masz sporo do powiedzenia i wiela do wysmiania.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No widzisz, a ja co najmniej 2 miesiecznie. Wiec twoje obliczniaZnowu pod tablica, no nic: 15-18 rocznie, tyle na ile pozwalaja polskie warunki i moje finanse...
............byly zbyt optymistyczne, nieprawdaz. :twisted:Najzabawniejsze, ze zapewne ty podczas ostatnich 10 lat Szczepanie byles na mniejszej liczbie stazy niz ja w czasie moich 5ciu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gdzie w Warszawie rozpocząć trening?
- Ponad rok temu
-
Staż z senseiem Philippe Orban-Warszawa! :)
- Ponad rok temu
-
rzuty
- Ponad rok temu
-
Kiai
- Ponad rok temu
-
Czy jest mozliwe cwiczenie roznych styli aikido razem?
- Ponad rok temu
-
Uchwycenie umyslu atakujacego
- Ponad rok temu
-
Gdzie kupić dobrą, tanią matę, najodpowiedniejszą do aikido?
- Ponad rok temu
-
Aikido w Rzeszowie
- Ponad rok temu
-
Aikido w wyborach
- Ponad rok temu
-
drzewo genealogiczne sihanow
- Ponad rok temu