Gołota powraca...
Napisano Ponad rok temu
Sam trenuję Muay Thai i w tym temacie czuję się pewniej.
No i wreszcie ostatnia sprawa - forum dyskusyjne służy wymianie myśli i poglądów, każdy może tu przedstawić swoje zdanie i ja to chętnie robię. Co do Pana Gołoty mam je wyrobione, tak samo jak Ty masz wyrobione o Salecie. No i uważam że oki, możemy sobie podyskutować w tym temacie. Dlatego nie rozumiem co się tak bulwersujesz i unosisz? Jeszcze Ci żyłka pierdząca pęknie ....
Napisano Ponad rok temu
8O 8O 8O 8O Ale tekst...Jeszcze Ci żyłka pierdząca pęknie ....
Napisano Ponad rok temu
bla bla bla - najlepierw hajem trzeba trafic" Andrzej raczej po pierwszym hi-kicku zszedłby z ringu Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Czy Andrzej powinien jeszcze stanąć w zawodowym ringu?
Tak, może zmyje z siebie hańbe
Nie, szkoda zdrowia jego i kibiców
Żadna hańba, a zdrowie takich kibiców powinien olać. Polacy to taki naród co lubuje się dokopywać leżącemu. Nikogo nie zabił tylko przegrał. W tej wadze wszystko jest możliwe nawet szybkie przegrane. Drogi Czarny Tygrysie nic do Ciebie nie mam ale szczerze powiedziawszy myślę że Twoja ankieta jest do bani.
Napisano Ponad rok temu
........... mówimy o walkach Gołoty w poważnym K-1. Myślisz że Bonyaski, Le Banner, Aerts czy nawet trochę słabszy Feitosa. mieliby problem z trafieniem Andrzeja hajem?
Napisano Ponad rok temu
mysle ze to gadanie o prostym bananie"bla bla bla - najlepierw hajem trzeba trafic"
........... mówimy o walkach Gołoty w poważnym K-1. Myślisz że Bonyaski, Le Banner, Aerts czy nawet trochę słabszy Feitosa. mieliby problem z trafieniem Andrzeja hajem?
a może by mu kółka dorobić i zrobić z niego tiraHm, a może by tak Gołota w K1 spróbował sił??? Miałby chyba większe szanse niż Saleta, który podobno z pomocą nóg zmiótłby Andrew z ringu...
Chłopaki przestańcie fantazjowac
Napisano Ponad rok temu
wbijam się w buty i lecę biegać, kondycja to podstawa heh. Pozdro wszystkim!
Napisano Ponad rok temu
............ święta racja , można gdybać bez sensu w nieskończoność. Tylko po co
wbijam się w buty i lecę biegać, kondycja to podstawa heh. Pozdro wszystkim!
No i o to chodzi
Napisano Ponad rok temu
A co do Cieślińskiego to przykrym jest fakt, iż w mediach on nie istnieje.
No i luz:P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To zaczynaj:D chetnie poczytam (bo szczerze powiedziawszy nie znam sie jakos szczegolnie na kicku) heheI już koniec? no to nasze forum jest bardziej kulturalne od innych na niektórych do dzis sie kłócą a zaczeli naprawde dawno temu a ja juz chciałem zacząc temat i udowadniać że Saleta w kicku tez nie był kozak...
Napisano Ponad rok temu
......... a po co się kłócić ? Ja wolę dyskutować Tyle nerwów w życiu i jeszcze mamy się wkurwiać przed komputerem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie żebym się czepiał ..... poprostu biznes sportowy to biznes Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
podobno Łukasz Jarosz jest dobry ale jakoś chyba nie umie się medialnie wybić"Czy w Polce naprawde nie ma lepszych kandydatów do walki w K-1 grand prix ??"
........... no więc właśnie chodzi o to że aktualnie nie mamy praktycznie nikogo. Najlepszy wydawał się Marcin Różalski, tyle że i jego Saleta odprawił z kwitkiem. Niestety jesteśmy III-ligą europejską jeżeli chodzi o K-1. Jedynie mieszkający w Kanadzie Tomek Kucharzewski kilka lat temu bił się całkiem przyzwoicie, na wysokim poziomie (walczył min. z Carterem Wiliamsem, przegrał). Wygrał kilka walk, kilka przegrał ale z dużo mocniejszymi rywalami niż "nasze" K-1. Co z tego - kontuzja zatrzymała mu karierę.
Nasi młodzi zawodnicy - np. Wlazło to jeszcze niestety nie ten poziom. Może za kilka lat ....
Napisano Ponad rok temu
podobno Łukasz Jarosz jest dobry ale jakoś chyba nie umie się medialnie wybić
Jarosz dobry?? a w czym??? 8O
Napisano Ponad rok temu
w kicku...w końcu wygrał pierwsze polksie "K1" we Wrocławiu...podobno na sparingach tłukł Salete,podobno nawet byli na forum tacy co mieli zamieścić filmiki z tych sparingów,Warchoł też twierdził w jednym wywidzie że Jarosz okopał porządnie na sparingach Salete więc może coś w tym jest...Ci co widzieli jego walki twierdza że jest niezłypodobno Łukasz Jarosz jest dobry ale jakoś chyba nie umie się medialnie wybić
Jarosz dobry?? a w czym??? 8O
Napisano Ponad rok temu
Oryginał: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Gołota chce walczyć z... emerytem
Plany powrotu na ring snuje Andrzej Gołota, który chce walczyć z... przymusowo emerytowanym Evanderem Holyfieldem. Gołota zaleczył już rany po kontuzji, jakiej doznał w czasie przygotowań do niedoszłej walki z Przemysławem Saletą.
Ponieważ po kolejnych zmarnowanych szansach nikt poważny nie zamierza wejść do ringu z Gołotą, jego menedżer Ziggi Rozalsky wpadł na pomysł, by bił się on z 43-letnim byłym mistrzem świata, Holyfieldem. Tyle tylko, że po ostatnim fatalnym występie przeciw Larry’emu Donaldowi komisja sportowa zakazała już „Dziadkowi” uprawiania boksu.
– Może uda nam się ich przekonać, by zmienili zdanie – z nadzieją mówi Rozalsky.
Napisano Ponad rok temu
Wyniek jest mi z grubsza obojętny, choć wole jak wygrywa. Ale jak pada też jest łądnie...
Napisano Ponad rok temu
jzeli sie myle to sprostujcie sytuacje ale ja odnosze takie a nie inne wrazenie po onejrzanych walkach Goloty...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kaoklai Kaennorsing vs Hong Man Choi - co sądzicie?
- Ponad rok temu
-
Co się teraz dzieje z Markiem Piotrowskim ?
- Ponad rok temu
-
Klub KB we Wro
- Ponad rok temu
-
lewy prosty i noga wykroczna
- Ponad rok temu
-
NOWY ... PYTANIE
- Ponad rok temu
-
Pierwsza obrona Tomasza Adamka -15 październik Düsseldorf