Szatański rascal może ma stajla a może nie ma stajla, ale głowy na karku mu nie odmówię.
Tak trzymać.
Mam nadzieje że dobrze zainwestowałeś ciężko zarobione 5 PLN.
8O
Napisano Ponad rok temu
Szatański rascal może ma stajla a może nie ma stajla, ale głowy na karku mu nie odmówię.
Tak trzymać.
Mam nadzieje że dobrze zainwestowałeś ciężko zarobione 5 PLN.
Napisano Ponad rok temu
Yoshi z osób co znasz: Pan Janek albo Mazi- czyli nas dwóch nie odpuściło by 4-5 przeciętniakom.A Mastajla(i paru innych herosów) by ich owijką pozabijała - co z tego, że jest ich 4?!
Przecież nie da 5 zł, a uciekać nie bedzie bo to wstyd...
Bardzo dobrze zrobiłeś!
A kumpla moze to czegoś nauczyło :roll:
Napisano Ponad rok temu
No już doszliście do poruzumienia-to fajnie bo zaczęliście być nudni 8)Ależ ja cały czas szanuje Twoje poglądy, nie zgadzam sie z niektórymi, ale cały czas je szanuje...ale wracajmy do tematurozumiem ...Twoja sprawa ja nie mam zamiaru Cie przekonywac ,masz swoj rozum,lata i poglady...ja Twoje szanuje wiec i Ty uszanuj moje
Napisano Ponad rok temu
Raczej jak Xena wojownicza ksiiezniczka Yoshi
i dobrze ona mowi, trzeba dbac o siebie i swoich szczegolnie jesli da sie. Niema co sie rzucac samemu na 4-5 ale jesli mozna trzeba dac nauczke, pomyslcie o innych o tych co niemoga-nieuciekna albo "oni" ich dogonia. Trzeba sie przeciwstawiac a nie byc biernym.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja batona używam tylko na chwasty, a Ty nie masz zupełnie o co się baćkontur17: ty tam wszystkich zlejesz batonem i z toba boja sie klocic
Napisano Ponad rok temu
No Wy pewnie nie, ale zauwaz "subtelną" róznice 8)Yoshi z osób co znasz: Pan Janek albo Mazi- czyli nas dwóch nie odpuściło by 4-5 przeciętniakom
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skąd wiesz co bym zrobił???a Ty bys sie posral w majtki i mam by miala pranie...
PS. Thanes podoba mi sie Twoj avatar:)
Sranie w majtki nie jest dobrym rozwiązaniem, raczej nie pomoze - a ucieczka jak najbardziej, w przeciwieństwie do "obrony honoru" którą Ty polecasz!
Zastanów się kobito co piszesz!!!
PS: A odzywki masz jak przedszkolak - jak tam w tym Twoim ONR sami tacy, to ja sie nie dziwie tym opiniom o Was...
Napisano Ponad rok temu
Skąd wiesz co bym zrobił???a Ty bys sie posral w majtki i mam by miala pranie...
PS. Thanes podoba mi sie Twoj avatar:)
Sranie w majtki nie jest dobrym rozwiązaniem, raczej nie pomoze - a ucieczka jak najbardziej, w przeciwieństwie do "obrony honoru" którą Ty polecasz!
Zastanów się kobito co piszesz!!!
PS: A odzywki masz jak przedszkolak - jak tam w tym Twoim ONR sami tacy, to ja sie nie dziwie tym opiniom o Was...
Sranie w majtki ??
Taktyka dobra jak każda . Kto się bedzie chciał lać z obsranym kolesiem ?
NIKT !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co mi sie dostało?? :roll:oj dostało ci sie yoshihiro:może sie nauczysz troche pokory...
Napisano Ponad rok temu
no ten ostatni moj post to byl zart
x2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Juz tłumacze :
x2 ( razy dwa ) czyli że mój ostatni post też był żartem i nie uważam , żeby sranie w gacie miało byc dobrą taktyką na ulice ( no chyba zeby to opanowac do mistrzostwa ) .
Rozumiesz teraz moje szyfry tajemne ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
do mastajla:
zartu, fakt nie zrozumiałem.widocznie za mało lat trenuje
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu