ZIombal daj 5 zeta (standart)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I przykrył kołderką...za to Ty zapewne schowalbys sie w domu
Napisano Ponad rok temu
mastajla napisał:
za to Ty zapewne schowalbys sie w domu
I przykrył kołderką...
My współcześni meżczyźni mamy daleko bardziej rozwinięty instynkt przetrwania niż wy, wojownicze kobitki
Napisano Ponad rok temu
Prawie jak "Wojownicze Żółwie Ninja"wojownicze kobitki
Napisano Ponad rok temu
mastajla napisał:
za to Ty zapewne schowalbys sie w domu
I przykrył kołderką...
My współcześni meżczyźni mamy daleko bardziej rozwinięty instynkt przetrwania niż wy, wojownicze kobitki
nie watpie
Napisano Ponad rok temu
Zorany jak świnia wracam z kumplem z treningu i zeby sobie uatrakcyjnic powrot przeszlismy przez geant'a. Wśród wielu ludzi rzucił mi się w oko jeden typ w białym dresie, siedzący przy stoliku i lukający z ekipa na nas, po czym coś tam do swoich powiedział.
Napisano Ponad rok temu
Przecież nie da 5 zł, a uciekać nie bedzie bo to wstyd...
Bardzo dobrze zrobiłeś!
A kumpla moze to czegoś nauczyło :roll:
Napisano Ponad rok temu
PS. Thanes podoba mi sie Twoj avatar:)
Napisano Ponad rok temu
Skąd wiesz co bym zrobił???a Ty bys sie posral w majtki i mam by miala pranie...
Sranie w majtki nie jest dobrym rozwiązaniem, raczej nie pomoze - a ucieczka jak najbardziej, w przeciwieństwie do "obrony honoru" którą Ty polecasz!
Zastanów się kobito co piszesz!!!
PS: A odzywki masz jak przedszkolak - jak tam w tym Twoim ONR sami tacy, to ja sie nie dziwie tym opiniom o Was...
Napisano Ponad rok temu
Skąd wiesz co bym zrobił???a Ty bys sie posral w majtki i mam by miala pranie...
Sranie w majtki nie jest dobrym rozwiązaniem, raczej nie pomoze - a ucieczka jak najbardziej, w przeciwieństwie do "obrony honoru" którą Ty polecasz!
Zastanów się kobito co piszesz!!!
PS: A odzywki masz jak przedszkolak - jak tam w tym Twoim ONR sami tacy, to ja sie nie dziwie tym opiniom o Was...
ha i znowu ten ONR! buahaha i kto tu jest dziecinny? tak samo ja czlowieku nie wiem co bys zrobil tak i ty nie masz pojecia co zrobilabym ja....a na temat ucieczki juz sie wypowiadalam szkoda ,ze nie zrozumiales tego co pisze...i co to mialo wspolnego z honorem tez nie wiem...
a na tyle sie znamy a ile nas sprawdzono wiec takie pisanie kto by co zrobil jest bez senu...
i to TY pierwszy znakomicie przewidziales moje zachowanie,majac pozniej pretensje do mie,ze zrobilam to samo!
Napisano Ponad rok temu
Widać mam dar do przepowiadania(NostradamusII???), a Ty nie bardzo, bo ja najzwyczajniej w świecie bym spierdolił...i to TY pierwszy znakomicie przewidziales moje zachowanie,majac pozniej pretensje do mie,ze zrobilam to samo!
Edytka: A to ONR to tak sobie rzucvam na lewo i prawo - jesteś członkiem tego ustrojstwa(nikogo innego z NICH nie znam) więc buduje sobie o Was opinie na podstawie twoich wypowiedzi...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wszystko - tylko rzeczy które mnie nie interesują, nie mam czasu/ochoty ich czytaćno to bardzo sobie upraszczasz wszystko, i ulatwiasz ...jesli wszystko tak generalizujesz... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ależ ja cały czas szanuje Twoje poglądy, nie zgadzam sie z niektórymi, ale cały czas je szanuje...ale wracajmy do tematurozumiem ...Twoja sprawa ja nie mam zamiaru Cie przekonywac ,masz swoj rozum,lata i poglady...ja Twoje szanuje wiec i Ty uszanuj moje
Napisano Ponad rok temu
i dobrze ona mowi, trzeba dbac o siebie i swoich szczegolnie jesli da sie. Niema co sie rzucac samemu na 4-5 ale jesli mozna trzeba dac nauczke, pomyslcie o innych o tych co niemoga-nieuciekna albo "oni" ich dogonia. Trzeba sie przeciwstawiac a nie byc biernym.
Napisano Ponad rok temu
Tak trzymać.
Mam nadzieje że dobrze zainwestowałeś ciężko zarobione 5 PLN.
Napisano Ponad rok temu
...no pytaja a jak odpowiesz z enie to juz nie pytaja chociaz wszystko zalezy od dzielnicy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Skuteczność "ciosu w nos"
- Ponad rok temu
-
techniki skuteczne-mix
- Ponad rok temu
-
jak reagujesz do konfrontaci
- Ponad rok temu
-
W morde bo brak kasy na browara?
- Ponad rok temu
-
Osoby nieprzystosowane do życia w społeczeństwie ...
- Ponad rok temu
-
zobaczce ta dziewczyne
- Ponad rok temu
-
ktos powinnen film o tych goscach zrobic
- Ponad rok temu
-
Fajny sposób na biznes
- Ponad rok temu
-
Warszawski Dworzec Srudmiescie