Warszawski Dworzec Srudmiescie
Napisano Ponad rok temu
zawsze bedac na dworcach interesowala mnie ta tematyka balem sie jednak ja zglebic (to chyba ta adrenalina), teraz juz wiem co robic i czego sie spodziewac.jedno slowo : dziekuje.
Napisano Ponad rok temu
A śródmieście - smród i pełno meneli, ale raczej spokój - a bywałem dosć często...
Dzisiaj jade na trening wychodze z pociagu, ide tunelem z Centalnej na Srodmiescie (teraz tory sa w naprawie i pociagi inaczje kusuja) wychodze na powierzechie ze Srodmiescia, patrze a tu brudny, smierdzacy koles leje sobie na srodku schodow.
Stanolem zdziwiony, na poczatku mnie zamurowalo. Stoi facet na gorze schodow ja na dole schodow i leje w moja strone.
- Co sie k**a patrzysz? Fi**a nie widziales?
Poszedlem drugimi schodkami (tymi obok) jak przechodzilem to sie jeszcze za mna odwracal i prawie buty mi obsikal
eh zalosne...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przeważnie byłem tam póżno ale widocznie miałem dużo szczęscia bo nigdy nic złego mnie tam nie spotkało.
Pownni coś zrobić z centralnym bo przecież to dla wielu osób przybywających do Warszawy pierwsza rzecz która widza - kiepska wizytówka.
Napisano Ponad rok temu
Wszystko rozegralo sie w okolicach godziny 16 .....az sie boje pytac co sie tam dzieje w nocy
Jechałem z tamtąd po 22 i było spokojnie w podziemiach jak i na peronach.
Napisano Ponad rok temu
Co sie k**a patrzysz? Fi**a nie widziales?
Bym mu tak napierdolił że jeszcze godzine by leżał w swoich szczynach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pocieszajace jest to ze caly Dworzec Srudmiescie, jak rowniez Dworzec Centralny jest dosc dobrze obstawiony. Na zewnatrz (pod Palacem Kultury) rzeczywiscie jest przynajmniej jeden patrol (dzis sprawdzilem - 21:20 chodzily 3 patrole pod Palacem, 1 przy wejsciu do Metra, i jeden w metrze - na Dworcu Srudmiescie nie bylo nikogo - codziennie nikogo nie ma).
Ładna post. Szacunek, zwracam tylko uwagę, że zdaje się wtedy trwała akcja "Sektor" czyli masowy nalot policji i straży miejskiej na okolice dworców (Centralny i Śródmieście) i PKiNu.
Akcja (jak to u nas) się już skończyła i okolica już może nie być tak dobrze obstawiona
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dla jednego jestes zmasowany, dla drugiego rozbujany leszcz...raczej do zmasowanych takich tekstow nie ma uwierz za to do jakis leszczy co sie bujaja na boki to proste ze tak
Napisano Ponad rok temu
Bym mu tak napierdolił że jeszcze godzine by leżał w swoich szczynach.
... i byś miał sprawę za pobicie gdyby to zgłosił. Masz prawo kogoś bić tylko w przypadku naruszenia twojej nietykalności cielesnej i/lub obrony mienia.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jak tam w Poznaniu...?
- Ponad rok temu
-
Wziął i zmarł
- Ponad rok temu
-
rzuty z judo a real
- Ponad rok temu
-
Czy capoeira może byc skuteczna na ulicy ???????
- Ponad rok temu
-
Policja zatrzymała 54 karateków i judoków w Mielnie
- Ponad rok temu
-
imprezki plenerowe
- Ponad rok temu
-
Polacy potrafia sie normalnie bawić ??
- Ponad rok temu
-
NOŻ JA PIERDOLE!!