Biżuteria a trening
Napisano Ponad rok temu
Więc jak to u was jest na treningach..Trzeba wszystko ściagąc czy trener na coś zezwala?
U mnie w klubie mogę nosić kolczyki w uszach (wkręcane) jak są małe to nic nie mówi...
Ale jak jeżdże na rózne zgrupowanie to każdy każe sciągac , właczni z moim piercingiem w pępku...bo gdyby coś sie stało to by było niemiło.
A na zawdoach dozwolona jest tylko gumka do włosów. Tzn nie wolno mieć zadnych spinek.. Ale tak się zastanawiam w czym one moga przeszkodzić na zawodach? :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trzeba wszystko ściagąc czy trener na coś zezwala?
wystarczy sie zastanowici nie trzeba pytac trenera. chyba nikt nie lubi rozcinac sobie skory na jakims kawalku bizuterii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Więc jak to u was jest na treningach..Trzeba wszystko ściagąc czy trener na coś zezwala?
U nas zezwala sie na noszenie Gi
Napisano Ponad rok temu
jeżeli ktoś marzy o uroczym tatoo na karku tudzież tribal rzeźbie ucha to proszę bardzo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Twój sensei cały czas nosi tak? Bo tak coś zauważyłam, ale nie jestem pewna :?
Zgadza sie, nosi nosi.
Napisano Ponad rok temu
Twój sensei cały czas nosi tak? Bo tak coś zauważyłam, ale nie jestem pewna :?
Zgadza sie, nosi nosi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale jak jeżdże na rózne zgrupowanie to każdy każe sciągac , właczni z moim piercingiem w pępku...bo gdyby coś sie stało to by było niemiło.
A na zawdoach dozwolona jest tylko gumka do włosów. Tzn nie wolno mieć zadnych spinek.. Ale tak się zastanawiam w czym one moga przeszkodzić na zawodach? :?
wiesz ja bylam swiadkiem jak dziewczynie wylecial z pepka kolczyk razem z porzadnym kawalem miesa po kopnieciu w brzuch mimo, ze miala przyklejony plaster. kopniecie bylo przy tym z gatunku ''przypadkowych"
a co do spinek to moim zdaniem bardzo dobrze,ze sa zabronione-w koncu skladaja sie z drutu i plastiku. mnie jeszcze w szkole przy grze w kosza wlazla na 2 cm w dlon ''wsuwka'' koleżanki. bardzo nieprzyjemne uczucie
mysle, ze nawet obraczki powinno sie zdejmowac-znam przypadek zlamania zeba obraczka przy trafieniu dlonia w usta partnera przy rozgrzewce.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No tak ale ja np jeszcze nie mam wolnego kumite na treningach , więc mi to raczej nie grozi
Nie musisz miec kumite, wystarczy ze w trakcie cwiczen rozgrzewajachcy zachaczysz o Gi... i ała a po co...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak zachęcać ludzi na treningi?
- Ponad rok temu
-
Zawody, słabości i porażki...
- Ponad rok temu
-
GARY ONEIL - Highlight
- Ponad rok temu