O ubraniach nie mam pojęcia. Ja kupuję praktycznie tylko ciekawe książki. Robią taką wagę bagażu, że nic innego nie przywożę. W zeszłym roku dziewczyny jeździły ciągle na zakupy do Jasia

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
może macie jakieś informacje czy jakieś odłamy taoistów dalej praktykują ich metody? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skoro jest off top z elektroniką,
to wykorzystam to jeszcze z pytaniem o kupowanie ciuchów. W końcu 90% światowej produkcji jest przecież w Chinach i na pewno nie wszystko idzie na eksport. Znacie jakieś miejsca, gdzie można to tanio kupić???
Ja wiem, że taki wyjazd powinien być przeżyciem bardziej duchowym i mistycznym, a ja tu tak materialnie:) ale mam nadzieje, że zrozumiecie:)
P.S. tak wogóle to mój wyjazd jest organizowany przez Chór Akademicki UAM z Poznania. jedziemy na 3 tygodnie na koncerty do Chin i Tajwanu. Jak ktoś będzie na miejscu i będzie chętny przyjść, poznać i posłuchać (a muzyka niestandardowa- od muzyki klasycznej, przez przeboje Beatlesów, Erica Claptona, po największe hity Queen'ów), to niech da info na priv, a ja jak tylko będzie znany dokładny program, dam znać co gdzie i kiedy:)
Napisano Ponad rok temu
Piszesz o Michale? Tak go sobie wyobrażam trzymającego się za głowę, robiącego wielkie oczy i wrzeszczącego z niedowierzaniem "Nie no! Kurwa, co to jest????"ta gielda wykoczyla nerwowo mojego kolege informatyka bo nigdy takiej nie widzial
Napisano Ponad rok temu
Elektronika jest odrobinę off-topiczna, ale trudno poważnie mówić o kung-fu pomijając całą otoczkę, a w tej otoczce faktycznie jest i odrobina alkoholu. To tak jak niektórzy noszą np. takie białe pidżamy i mówią uśśś, a inni goście noszą oczy na dupie i japońskie techniki nazywają po portugalsku. Otoczka taka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panowie (żyjący w państwie środka) jak już tak opowiadacie swoje przygody to może coś na temat kłopotów z policją, służbą bezpieczeństwa?
mieliście jakieś problemy jako obcobylcy?
Tyle sie mówi o łamaniu praw człowieka w Chinach, a jak to wygląda od środka?
Czy na każdym kroku legitymują was?spotykacie sie z jakimiś podejrzeniami o szpiegostwo?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
eeee tylko dwa razy w tygodniu.
Napisano Ponad rok temu
eeee tylko dwa razy w tygodniu.
Nie czytaj tych bzdur przyjedz do Chin i sam zobacz. Wracajac do spraw alkoholowych to ostatnio pilismy wodke za 1,8 yuana czyli niecale 80 groszy (butelka kapslowana) syf totalny ale dalo sie wypic nastepnego dnia dostalismy w prezencie elegancka wodke ceny nie znam ale na pewno duzo wiecej. No i ta wodka powalila nas na kolana niektorych doslownie musieli udawac rannego tygrysa8O .
Napisano Ponad rok temu
tak wogóle to mój wyjazd jest organizowany przez Chór Akademicki UAM z Poznania. jedziemy na 3 tygodnie na koncerty do Chin i Tajwanu. Jak ktoś będzie na miejscu i będzie chętny przyjść, poznać i posłuchać (a muzyka niestandardowa- od muzyki klasycznej, przez przeboje Beatlesów, Erica Claptona, po największe hity Queen'ów), to niech da info na priv, a ja jak tylko będzie znany dokładny program, dam znać co gdzie i kiedy:)
pozdrawiam
iLLuk
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
4 / 5 / 6 / 7 IX Zwiedzanie Pekinu załatwimy wspólny wyjazd na mur chiński a nasza tłumaczka będzie dla nas przewodnikiem po Chinach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spox odezwe sie.
Co do tlumaczki-nie wiem... chyba polka, ale pewnosci nie mam...
Jak sie dowiem,to dam znac;)
pozdrawiam
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu