Moc natury (i myśl stwórcy) sprawiła, że dwie istoty ludzkie posiadają odmnienne predyspozycjie i potencjały. Niby w wiekach ciemnych to mężczyźni rządzili, a jednak to lady Macbet i królowa Marysieńka, rozdawały karty.
Wielka jest moc waginy. Nawet kobiety nie zdają sobie często z tego sprawy.
Proszę porównać: jednorazowy kontakt z waginą - powiedzmy kilkuminutowy na czarnym rynku wart jest tyle co opłata za miesiąc studiowania Aikido!!! 8O
Świat się unifikuje - na szczęście mamy dość eksperymentowania z uniseksem, zarówno przez ideowych czerwonych jak ich zachodnich pożytecznych idiotów.
Konserwa wraca. I okazuje się że lepsze osiągnięcia ma młodzież ze szkół nie koedukacyjnych. Bo się dzieciaki nawzajem nie rozpraszają swoją odmniennościa, a wiadomo że chłopcy głupsi są i trzeba z nimi więcej pracować, żeby wiedze wbić do głowy.
![:D](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
Zyjemy w czasach największej w histori wolności. Korzystanie z tego powoduje że nie ma przeciwskazań by panie pojawiały się na zajęciach aikido - a nawet uprawiały boks (na tą obleśność akurat nie mogę patrzyć). :blus:
Jednak generalne tendencje dają sie odczuć. Moja żona, którą siłą wyciągałem na aikido (kiedy nie była jeszcze moją żoną) zrezygnowała po kilku zajęciach. Nie żłopie też ze mną piwa gadając o polityce.
W małym prowincjonalnym dojo do którego podążam, (aczkolwiek na bardzo wysokim poziomie) pojawiają się dziewczyny sporadycznie i szybko znikają.
Nie przeczę że niektóre z pań moga mieć silną motywację do pozostania. :roll:
Różne są również podstawowe głupie zachowania na treningu. Przykład
Mężczyzna po czterdziestce, po kilku zajęciach - poczuwa wyrzut testosteronu i rozpoczyna pouczanie innych.
Kobieta przed czterdziestką po kilku zajęciach - stanowczo stwierdza ze czegoś nie zrobi bo nie umie i już.
W pierwszym przypadku należałoby w ryj dać, żeby wrócił na miejsce w stadzie. W drugim zapytać co ty tu robisz? Albo się uczysz albo idż do domu.. (przychodzi mi coś jeszcze do głowy, ale nie napiszę bo mnie już tu za ostre porównania raz prawie ukrzyżowali)
Ot i tyle mam do powiedzenia na ten jakże popularny temat. Pozdrawiam