ile pompek robicie
Napisano Ponad rok temu
w moim rozumieniu tematu rozpietki są dobre, ale na "rozciągnięcie" klatki wszerz, to znaczy rozbudowanie zewnętrznych aktonów, ale oczywiście expertem nie jestem...
ps. tez mam ten problem, srodek jest dupny
Napisano Ponad rok temu
przy mostku nie jest zle wszystko jest ladnie zbite ale tak jak juz napisalem zenada w porownaniu do rak
rozpietki sa dobre trzeba solidnie dopiac i jeszcze przytrzymac na maxa miesnie w koncowej fazie kiedy hantle sa na gorze
specem od silki nie jestem i tez moge sie mylic :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro 8)
Napisano Ponad rok temu
co to??
ps jak sie robi dol klaty to cycek sie nie zaokragka tylko robi sie na dole bardziej kwadratowy-przynajmniej ja tak mam
co do pompek na poreczach goraco polecam...sam zasowam je zawsze na poczatku treningu klaty z obciazeniem do 20 kilo ale bedzie wiecej i to duzo za jakis czas
Napisano Ponad rok temu
co to??
ps jak sie robi dol klaty to cycek sie nie zaokragka tylko robi sie na dole bardziej kwadratowy-przynajmniej ja tak mam
co do pompek na poreczach goraco polecam...sam zasowam je zawsze na poczatku treningu klaty z obciazeniem do 20 kilo ale bedzie wiecej i to duzo za jakis czas
Napisano Ponad rok temu
kiedys tez widzialem, chyba w "Selekcji" cwiczenie, ktore mniej wiecej wygladalo tak:
splatalo sie dlonie na karku i ukladalo sie tak jak do pompek, z tym ze podtrzymujac sie tylko na lokciach i stopach - i w takiej pozycji wytrzymac jak najdluzej - ktos wie co odzwierciedla takie cwiczenie? wytrzymalosc?
Tzw. "odpoczynek komandosa". Tak jak novocaine pisal - cwiczenie na miesnie brzucha... no i na sile woli ;-)
Napisano Ponad rok temu
co to??
dlonie sie stykaja, na ksztalt diamentu.
8O rispekt.co do pompek na poreczach goraco polecam...sam zasowam je zawsze na poczatku treningu klaty z obciazeniem do 20 kilo ale bedzie wiecej i to duzo za jakis czas
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pochylasz sie bardziej do przodu angazujesz bardziej klate, jestes mniej pochulony triceps...ja osobiscie robie obie wersje ale na roznych treningach
Napisano Ponad rok temu
ile robisz powtórzeń i ile ważysz ?co do pompek na poreczach goraco polecam...sam zasowam je zawsze na poczatku treningu klaty z obciazeniem do 20 kilo ale bedzie wiecej i to duzo za jakis czas
Napisano Ponad rok temu
na poczatku 12 powtorek, ostatnia 4 seria 8 ...poczatek moge mocniej ale pozniej 8 nie zrobie juz
slabo moj koles bierze 2x tyle a chudziutki jest
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
TREC
- Ponad rok temu
-
Sojavit 85 Olimp
- Ponad rok temu
-
wzdecia
- Ponad rok temu
-
Odżywki w sportach walki
- Ponad rok temu
-
Odruchowy Tonus Miesniowy
- Ponad rok temu
-
Ty i dentysta ;) (kronika przypadków różnych)
- Ponad rok temu
-
krzywy kręgosłup a parter
- Ponad rok temu
-
'wybiórcza' kondycja...
- Ponad rok temu
-
Robinho w Real Madryt
- Ponad rok temu
-
Zdjecie rentgenowskie - gdzie, za ile ?