Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ktoś zaczepia waszą panne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
183 odpowiedzi w tym temacie

budo_niewinny
  • Użytkownik
  • Pip
  • 48 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Ktoś zaczepia waszą panne
No właśnie klepanie w pośladek jest częstym zjawiskiem :X Tak samo odzywki "twardzieli" typu "possij mi" lub coś takiego do dziewczyn :evil: W takiej sytuacji rozumiem, że interwencja jest natychmiastowa oraz obowiązkowa i nie przebacz...
  • 0

budo_tae tad
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2258 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Muay Thai

Napisano Ponad rok temu

Dobrze rozumiesz
  • 0

budo_niewinny
  • Użytkownik
  • Pip
  • 48 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ufff.... a już myślałem, że mam jakieś odchyły jeśli chodzi o te sprawy :roll:
  • 0

budo_mate
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2646 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jesli ktos zaczepi moja panne fizycznie (klepniecie w posladek, popchniecie, proba uderzenia) to kaplica, podobnie z wyzwiskami

Dla mnie taka postawa jest troche bez sensu chyba ze jestes tak pewny siebie, ze stawisz czoła kazdemu niezaleznie od tego ilu kolesi ma ze sobą i jak dobrym ulicznym fajterem moze sie okazac. Tak czy inaczej ryzykujesz obiciem gęby a nie zawsze to konieczne Oczywiscie uwazam ze nie mozna pozostawac biernym gdy nasza panne ktos obraza (w koncu to my jestesmy facetami a nie one) ale mozna zaczac od zwrócenia uwagi (np ej ty nie pozwalaj sobie za dużo)
Walka jest ostatecznościa i wtedy nie ma że to że tamto z tym ze najwazniejsze jest bezpieczeństwo dziewczyny
Lać od razu typa dlatego ze jestesmy pewni ze damy mu rade po to by sie popisac przed dziewczyną to dziecinada nawet jesli ponoszą nas nerwy. Jesli juz sie lac to z kazdym gdy naprawde trzeba ale jak nie trzeba to nie ma sensu ryzykować niepotrzebnie. Wiem że to łatwo się mówi i jak jakiś frajer dowali sie do mojej laski to pierwsze co zrobie to przestawie mu twarz (chyba ze bede w na tyle dobrym humorze ze sie powstrzymam albo ona mnie powstrzyma) ale jprzynajmniej wiem ze to bedzie głupie :wink:
  • 0

budo_mradu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3413 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

Mate - watpie zeby TT ryzykowal obiciem geby. To znaczy ryzykuje - ale nie swojej ;)
  • 0

budo_krs99
  • Użytkownik
  • Pip
  • 25 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mate: Niektorzy tak nie kalkuluja jak Ty, to po prostu jest kwestia honoru. Moze to i glupie i doprowadzi mnie na OIOM, ale tez uwazam, ze jak ktos posunie sie za daleko to trzeba lac, a nie gadac...

Do walki o honor nie trzeba byc pewnym zwyciestwa. Tu chodzi o sam honor, o wlasna dume, jak tego sie nie zrobi to potem uraz pozostanie-> "Dlaczego mu nie zajebalem?".

Popisy przed panna? Po co? Ryzykowac swoje i jej zdrowie dla popisow? Jak dla mnie beznadziejne, ale wybacz, jesli ktos klepie TWOJA panne po tylku, to jak mu strzelisz w ryj to raczej popis nie jest, tylko zwykla ochrona godnosci... Jej godnosci... I Twojego honoru.

I tyle.
  • 0

budo_kapral
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3301 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

wpierdol :evil:
nie wiem czemu, ale dostaje wtedy strasznego agresora.
  • 0

budo_shaft
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1759 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jesli ktos zaczepi moja panne fizycznie (klepniecie w posladek, popchniecie, proba uderzenia) to kaplica, podobnie z wyzwiskami

Live by the code
Die by the code
  • 0

budo_kapral
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3301 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Live by the code
Die by the code

sraj by the code
  • 0

budo_mate
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2646 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ok panowie zgadzam sie z wami i sam wiem ze nerwy puszczaja gdy chodzi o dziewczyne ale dalej uwazam ze są sytuacje gdy warto sie zastanowić czy mordobicie jest konieczne bo ciezko powiedziec czy dziewczyna bylaby uszczesliwiona gdyby musiała swojego chlopaka na oiomie odwiedzac .
KRS 99 masz racje uderzyc gnoja ktory rusza co nie swoje to nie popisywanie sie tylko obowiazek i sprawa honoru a jako popisywanie sie mozna by okreslic kazda nasza reakcje Jednak budo to jedno a rzeczywistość to drugie Ciekawi mnie czy bylibysci tacy pewni siebie w sytuacji gdyby wasza panne zaczepial koles z 4 kumplami gotowymi was zajebać. Tez byście mu przyjebali bez zastanowienia?
  • 0

budo_tae tad
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2258 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dla mnie taka postawa jest troche bez sensu chyba ze jestes tak pewny siebie, ze stawisz czoła kazdemu niezaleznie od tego ilu kolesi ma ze sobą i jak dobrym ulicznym fajterem moze sie okazac. Tak czy inaczej ryzykujesz obiciem gęby a nie zawsze to konieczne Oczywiscie uwazam ze nie mozna pozostawac biernym gdy nasza panne ktos obraza (w koncu to my jestesmy facetami a nie one) ale mozna zaczac od zwrócenia uwagi (np ej ty nie pozwalaj sobie za dużo)
Walka jest ostatecznościa i wtedy nie ma że to że tamto z tym ze najwazniejsze jest bezpieczeństwo dziewczyny
Lać od razu typa dlatego ze jestesmy pewni ze damy mu rade po to by sie popisac przed dziewczyną to dziecinada nawet jesli ponoszą nas nerwy. Jesli juz sie lac to z kazdym gdy naprawde trzeba ale jak nie trzeba to nie ma sensu ryzykować niepotrzebnie. Wiem że to łatwo się mówi i jak jakiś frajer dowali sie do mojej laski to pierwsze co zrobie to przestawie mu twarz (chyba ze bede w na tyle dobrym humorze ze sie powstrzymam albo ona mnie powstrzyma) ale jprzynajmniej wiem ze to bedzie głupie :wink:

i koniec
  • 0

budo_tae tad
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2258 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Live by the code
Die by the code

ciezko u Ciebie z kobietami co?
  • 0

budo_xaimoon
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 786 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No ja tak zrobiłem, ale on miał 2 qmpli. Dostałem :-) , ale naszczęście jej się nic nie stało, a oni mnie za bardzo nie obili*. Wtedy nie kalkuluje się jakie mamy szanse tylko ręka sama leci...Ona się broniła, ale oni nie dawali za wygraną, no i...tak wyszło jak wyszło. No dobra może odrazu go trafiłem, ale jej się to nie podobało i widziałem ,że jest wystraszona.

Bajdełej mieliście, kiedyś taką sytuacje, że na imprezie Wasz kolega zaczepiał w bezczelny sposób Waszą dziewczyne? Ja byłem świadkiem takiej sytuacji i jak panowie chcieli pogadać to ten natręt tylko na niego patrzał i się głupio uśmiechał (był większy, 10-15cm wyższy i 20-30 kg cięższy). Przez ich popychanke skonczyła się impreza i ogólnie taka głupia atmosfera w tym towarzystwie teraz :?

*warga rozwalona i chyba nos troszke przestawiony-nie wiem ,bo mi z niego krew nie leci...
  • 0

budo_shaft
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1759 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Live by the code
Die by the code

ciezko u Ciebie z kobietami co?

nie kumam Tadzik.
czy sie dopierdalasz czy zartujesz czy to nie do mnie?
  • 0

budo_kapral
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3301 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

szafcik, mate- to sprawa honoru.
jak ktoś się przypierdoli to kaplica.

znacie nas przeca :wink:
  • 0

budo_shaft
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1759 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

szafcik, mate- to sprawa honoru.
jak ktoś się przypierdoli to kaplica.

znacie nas przeca :wink:

nie wiem czy was znam czy nie, ale mam takie same zdanie, dlatego nie rozumiem w czym problem
  • 0

budo_krs99
  • Użytkownik
  • Pip
  • 25 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

KRS 99 masz racje uderzyc gnoja ktory rusza co nie swoje to nie popisywanie sie tylko obowiazek i sprawa honoru a jako popisywanie sie mozna by okreslic kazda nasza reakcje Jednak budo to jedno a rzeczywistość to drugie Ciekawi mnie czy bylibysci tacy pewni siebie w sytuacji gdyby wasza panne zaczepial koles z 4 kumplami gotowymi was zajebać. Tez byście mu przyjebali bez zastanowienia?

Ja zawsze sobie mowie, zero agresji, zero zadym, spokoj, opanowanie. Ale w praniu zawsze wychodzi tak, ze wlacza mi sie agresor(dokladnie to co mowi Kapral), zreszta nawet niektorzy kumple juz to nazywaja "ooo wlacza Ci sie agresor" i po prostu nie patrze na ewentualne konsekwencje(spotkanie z 4ma kumplami goscia, ktorego aktualnie obijam)...

Sprawa honoru i dumy = szybka, mimowolna reakcja, jak w automacie. Niestety :)
  • 0

budo_tae tad
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2258 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

nie kumam Tadzik.
czy sie dopierdalasz czy zartujesz czy to nie do mnie?

Chyba Cie za dobrze nie zrozumialem :)
  • 0

budo_mate
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2646 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ja jeszce nie bylem w takiej sytuajcji w ktorej jakis burak zaczepialby moją panne fizycznie (juz od slownych zaczepek dostaje kurwicy) wiec moge tylko gdybac Mysle ze z chrześcjańskiego miłosierdza wyraźnie słabszego bym oszczedzil poprzestajac na kopie w dupe za to w w przypadku równego sobie wolalbym znizyc sie do jego poziomu i dać mu w łeb niz potem zarzucać sobie ze odpuścilem W przypadku rażacej przewagi wroga - to zalezy od sytuacji ale pewnie dostalbym bialej goraczki i nie wiem jakbym sie zachował ale zapewne honorowo
  • 0

budo_szczena
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1203 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Boks

Napisano Ponad rok temu

odgryzam delikwentowi ręke z miejsca
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Bing (1)

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025