W życiu bym w czymś takim na matę nie wyszła..
Ja też!
a to:
bys zalozyl?
Gdzie jest Panie i Panowie granica pomiedzy tym co jest modne na macie a co nie jest?
wszystkie zdjecia z
po japonsku ale obrazki sa w universalnym jezyku
Napisano Ponad rok temu
W życiu bym w czymś takim na matę nie wyszła..
Ja też!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a to:
Obrazek
bys zalozyl?
Gdzie jest Panie i Panowie granica pomiedzy tym co jest modne na macie a co nie jest?
wszystkie zdjecia z
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
po japonsku ale obrazki sa w universalnym jezyku
Napisano Ponad rok temu
poza tym smieszy mnie ta cala otoczka wokol np bjj - te haftowane pitbulle, noze i caly ''mada-faka-gangsta-super-killer'' syf. potem przyjdzie taki zoltodziob na sekcje i zanim czegokolwiek sie nauczy zaopatrzy sie w pokazny arsenal ''stylowych'' ciuchow i gadzetow. cale to targowisko proznosci zdecydowanie nie dla mnie.
mialam okazje cwiczyc z wieloma ludzmi i miec roznych trenerow/instruktorow i roznych ludzi wokol i moze jestem odosbnionym przypadkiem, ale ci, ktorzy najwiecej mi imponowali swoja wiedz i umiejetnosciami najmniejsza wage przywiazywali do ''stylowosci'' swoich ciuchow.
Napisano Ponad rok temu
i jeszcze!
trzeba wejsc w w zakladke kimonos(gi) po lewej i potem kliknlac na atrakcyjna blondynke
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeden wniosek - dla producentów RÓŻOWY to kobiecy kolor (prawie wszystkie kimona, rash guardy, spodenki dla kobiet mają różowe dodatki). A jeśli ja się różowym brzydzę - i co mam męskie ciuchy nosić? :wink:
Tak jak już dziewczyny pisały - chyba wystarczyłoby dopasować trochę krój do kobiecej sylwetki i już 8)
Pozdravim,
Nat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja nie mam nic przeciwko różowemu - jest nawet zabawny. Mężczyźni lubią chyba lalki Barbie na macie czy w ringu. Myślę, że kobiety się trochę boją takich dziwnych kolorów bo myślą, że będą traktowane przez chłopaków z uśmiechem czy przymróżeniem oka.
ja lubię trochę pstrokacizny choć bez przesady. Do smack girls w Japonii raczej bym się nie załapała.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehe tak swoją drogą to ciekawe jaki styl jest najlepszy pod kątem walki w kisielu....Taaaa... to może od razu do kisielu, co?
Napisano Ponad rok temu
Trafiłam na to na 'box i mt'. To jest dopiero wersja extreme...
a tu próbka :roll:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu