Moda na ringu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...de gustibus non disputandum est (O gustach się nie dyskutuje) :wink:
de biustibus... (o biustach się nie dyskutuje)
Napisano Ponad rok temu
ale rzeczywiscie japonczycy maja dziwny gust - mi to przypomina zabawe w remizie w Obrzygarach nad Scierniawa
Napisano Ponad rok temu
świetne zdjęcia
faktycznie grochy wymiatają !
i te ramionczka , makijaż ...
jednym slowem masakra
te walki są na serio ??
moja propozycja jest taka :
może zmieńmy tylko odpowiednio krój
na bardziej dostosowany do anatomii Pań
zrezygnujmy z makijażu i będzię ok ?
pozdrawiam Panie
Napisano Ponad rok temu
ostatnio szwedam sie po sklepach wiekszych (czyli centrach handlowych) z moja kochana dziewczyna i nie moge wyjsc z podziwu
wchodzimy do sklepu i pada decyzja "rozdzielamy sie" ja koncze ogladac po 5- 15 min i chce wyjsc a mojej dziewczynie potrzeba jeszcze przynjamniej 30 min
dlaczego tak sie dzieje??
dlatego ze ubran dla mezczyzn praktycznie nie ma!!!
jak mnie czasami denerwuje gdy w sklepie sa 4 wieszaki z ubraniami dla mezczyzn upchniete w kat
wszystko przewaznie wyglada identycznie i nastawione jest na zakupy hurtowe :
"no pasuje rozmiarowo to wezme 10 koszulek tylko w 2 kolorach"
jezeli sklepy z akcesoriami do sztuk walki maja wygladac jak moje zakupy w centrum handlowym to podziekuje
Napisano Ponad rok temu
"jednym slowem masakra
te walki są na serio ?? "
Na serio. To coś jak Pride albo vale-tudo (uderzenia, kopnięcia, techniki zapasnicze - generalnie niewiele ograniczeń. Podobnie jak w Pride mozna kopać leżacego przeciwnika co widać na jednym ze zdięć). Widziałem videoklipy na jednej ze stron internetowych, nie pamiętam adresu.
Napisano Ponad rok temu
A tak w temacie - serio babki chodzą na treningi w makijażu??? 8O Bo mnie się wierzyć nie chce.
Pozdravim,
Nat
Napisano Ponad rok temu
Dobrze, że w szpilkach nie przychodzą bo byłyby ofiary śmiertelne.
Kilka firm teraz wypuściło sporo fajnych ciuchów - ja i tak na siebie nie dostanę nic bo ogryzek jestem a w męskich... ee chyba nie.
Pozdravim,
Nat
Napisano Ponad rok temu
Bo jak Joannaz dała przykłady co za dużo to nie zdrowo.
Napisano Ponad rok temu
Pozdravim,
Nat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdravim,
Nat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trzy tygodnie temu udało mi się kupić za śmieszne pieniądze całkiem fajne staniki (w hipermarkecie), które wcale nie są sportowe ale trzymają 100 razy lepiej niż jakikolwiek sportowy stanik jaki miałam (producent - czeska firma Sara Lee). Wytrzymują też pranie w pralce
no to musze poszukac
moim problemem sa zapiecia - bo nawet jak znajde sportowy stanik dobrze trzymajacy (np firmy naturana) to na ogol maja one tradycyjne zapiecie z tylu i podczas ''tarzania sie'' na twardym czy innych cwiczeniach wybija mi one siniaki na plecach. kolezanka przywiozla mi kiedys swietne sportowe staniki z Wloch-zapinane z przodu albo wkladane przez glowe z zapinanymi szelkami na rzepy, ale zaczynaja sie dodzierac . i szukam nowych. Macie moze jeszcze jakies typy?
Napisano Ponad rok temu
Aki - jedyny patent jaki mi przychodzi do głowy to stanik bez zapięć - taki wciągany przez głowę jak koszulka (jest kilka modeli w amerykańskich sklepach internetowych z bielizną). Od biedy można kupić taki czeski (szerszy tylko o 5cm) i przerobić - obciąć zapięcie i zeszyć, wzmocnić zeszycie tasiemką.
Pozdravim,
Nat
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
i znowu wakacje ... :((((((
- Ponad rok temu
-
Zabójstwo w obronie przed gwałtem
- Ponad rok temu
-