Filmy z ulicy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiedziałem gdzie to wrzucic, czy do KF czy do karate, anyway here it is. Brutalne i do końca nie wiem o co chodzi
Napisano Ponad rok temu
Z angielskim u mnie słabo,ktoś zrozumiał o czym rozmawiają przed walką?
Napisano Ponad rok temu
Zauwazyliscie? Jak podchodzi z boku ten, ktory pierwszy uderza z zaskoczenia? Uderzyl - jak mi sie wydaje - kastetem i szybko sie oddalil. A tamci kopali juz nieprzytomnego.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
PS. Twoja wypowiedz, niestety, poddaje watpliwosci Twoje kwalifikacje morale.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy dildem gumowym można wybić zęby? Nie wiem czy ten filmik prawdziwy obejżyjcie oceńcie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no trochę szkoda gościa, ale z drugiej strony na YT jest napisane ze nie zapłacił za drinka i chciał następnego więc tymbardziej jak walił ręką w bladzik to mógł się zdenerwować właściciel i "go uciszyć ".
Napisano Ponad rok temu
Ja wiem, ze w Polsce zdarzaja sie takie sytuacje, ale my nie jestemy jeszcze w pelni cywilizowanym krajem. Ja zanim wjede gdziekolwiek obserwuje prace ochrony. Jesli widze, ze sa nie "na swoim miejscu", czyli pracuja nieprofesjonalnie - nie wchodze, bo palcac za drinka dosyc duza sume, place m.in. z ten profesjonalizm.
Stawianie na jednej szali machanie rekoma, niezaplacenie paru groszy za drinka, ze zdrowiem, a byc moze nawet zyciem ludzkim, nie mowiac juz o godnosci czlowieka - jakby nie patrzec na dodatek klienta, ktory przynosi zysk knajpie - to dla mnie swoiste kuriozum.
K_P
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Atak na policjantkę (video)
- Ponad rok temu
-
Zaje*#*$ mi rower! :[
- Ponad rok temu
-
Ugryzienie przez psa - jak mozna udupic wlasciciela..
- Ponad rok temu
-
Młodzież szkolna w szwecji (video)
- Ponad rok temu
-
Lima
- Ponad rok temu
-
Gdansk - Torun ;/
- Ponad rok temu
-
JA I DRES!