Filmy z ulicy
Napisano Ponad rok temu
http://www.nothingtoxic.com/media/1185411646/Monstrous_Guy_Knocks_Some_Idiot_the_F_Out
Hehe, krótka piłka. Swoją drogą niezł dym był, dużo ludzi, a wszyscy kurde z komórkami...
Napisano Ponad rok temu
Cios był sygnalizowany a szczęka niezasłonięta i uniesiona, ktoś kto coś potrafi by wiedział co zrobić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze, czemu nie rzucili się na napastnika i go nie zniszczyli. Otóż, napastnik nie był sam. Ktoś trzymał kamerę, a głosów zza kadru zachęcających napastnika było więcej. Jeśli koledzy napastnika też umieli się bić, a przynajmniej na takich wyglądali, nie dziwię się, że ema wolały zebrać od jednego, niż w razie stawienia skutecznego oporu zostać rozsmarowanym przez całą ekipę.
Druga sprawa, co trafienia na większego twardziela, przypomniało mi się, co kiedyś mi kumpel opowiadał. Otóż czekał on sobie w jednym z większych polskim miast nocą na nocny autobus. Na tenże przystanek przyszedł koleś typu, jak to kumpel określił, "metroseksualny pedał". Następnie pojawiło się kilku dresów, którzy zaczęli tego metroseksualnego zaczepiać. A późniem metroseksualny ich poskładał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale dość o słoniu, bo nam offtop powstaje.
Napisano Ponad rok temu
Tu macie hojraka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Atak na policjantkę (video)
- Ponad rok temu
-
Zaje*#*$ mi rower! :[
- Ponad rok temu
-
Ugryzienie przez psa - jak mozna udupic wlasciciela..
- Ponad rok temu
-
Młodzież szkolna w szwecji (video)
- Ponad rok temu
-
Lima
- Ponad rok temu
-
Gdansk - Torun ;/
- Ponad rok temu
-
JA I DRES!