Filmy z ulicy
Napisano Ponad rok temu
"tylko" dwa ciosy zadal..az tak skuteczne byly?
Napisano Ponad rok temu
niezlego mial bagneta ten skinol 8O
"tylko" dwa ciosy zadal..az tak skuteczne byly?
dluga kosa, pchniecia w okolice zeber niezla penetracje narzadow zrobilo...
nie potrzebnie chlopak chcial przykozaczyc, raczej by nie doszlo do nieszczescia gdzyby bronili sie z gory schodow i gdyby ten chlopak nie wyszedl na frontalny atak z nozownikiem, w pewnym momecie wydawalo mi sie ze lysy juz chhce schodzic w dol ale wlasnie wybiegl ten napaleniec ktory zostal zabity...
Napisano Ponad rok temu
a swoja droga - widzieli ze ma noz - i widac zadzialala brawura i wiara w cuda i wlasne sily.. a tu zonk! nie bylo jak na filmach, nie bylo tak jak mowil sensei na samoobronie.. dwa pchniecia i nie bylo goscia.. a mogli sie bronic kopnieciami jakby stali zwarcia na gorze schodow.. szkoda goscia ale to jego brawura i nic wiecej..
Napisano Ponad rok temu
w ogóla co za głupota z tym skinostwem, pankowaniem i tą całą wojną.
Napisano Ponad rok temu
-był napity
-myślał że koledzy mu pomogą.
-tamten nie użyje noża
Zupełna głupota...
Napisano Ponad rok temu
a co do wojny sub kultur punków skinów i czarodziejek z księżyca to trochę mylne pojęcia
bo żeby być nazi czy rasistą wcale nie trza golić łba na łyso i ubierać sie jak londyńskie geje < przykładem niech będzie filmik sprzed kilku miechów jak typ przekopał mulatkę w metrze> tak samo z antifą i wszystkimi anty nazi typkami nie trza słuchać szarpidrutów i stawiać włosów na cukier w Rosji antifa to głównie podwórkowe drechy w hiszpani kibole i co kraj to obyczaj na każdym demo anty nazi zobaczycie przekrój ludzi od hipisów kończąc na naprawdę typach co z subkulturą nic wspólnego nie maja, a co do wojny kultur ofiarami skinów nazioli itp rzadko kiedy padają punki itp z jednego prostego względną oni wiedzą ze coś takiego może sie zdarzyć i wiedzą jak sie przed tym bronić nie są tak łatwym celem jak przypadkowy murzynek czy profesorek z uniwersytetu co źle sie o Hitlerze wypowiada dlatego wojna nazi vs antifa i jej podobni już dawno wybiegła poza ramy jakiś subkultur
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napewno byloby to madrzejsze rozwiazanie, niz to, ktore zastosowal ten koles ktory zmarl. Z drugiej strony wcale nie gwarantowalo sukcecu. Kiedys kopnalem w szybe noga i sie rozbila, mam do tej pory blizne na wewnętrznej czesci lydki. Okazalo się ze jakies 0,5 cm i bylo od tetnicy. Tak samo z nozem, mogl trafic w lydke, udo...a mogli sie bronic kopnieciami jakby stali zwarcia na gorze schodow..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dużo duzo lżejsze niz poprzednie ale ciekawe ... różnice proporcji ciała znaczne ...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Świetne
Koleś myślał że znalazł sobie chłopca do bicia, było widać jak nim na początku pomiatał, a mały wyczekał na moment i jeb
A mi się wydawało czy on sprawdził ręką zaraz po strzale czy leżący oddycha?
Akcja genialnie przeprowadzona
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Jakieś treningi np. boksu - stąd doświadczenie.
Napisano Ponad rok temu
Po prostu udalo mu sie trafic na punkt. Na nastepny taki fart, moze czekac nawet i 10 lat.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak było to sorry, widać ze chlopcy ufc oglądają
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Atak na policjantkę (video)
- Ponad rok temu
-
Zaje*#*$ mi rower! :[
- Ponad rok temu
-
Ugryzienie przez psa - jak mozna udupic wlasciciela..
- Ponad rok temu
-
Młodzież szkolna w szwecji (video)
- Ponad rok temu
-
Lima
- Ponad rok temu
-
Gdansk - Torun ;/
- Ponad rok temu
-
JA I DRES!