Filmy z ulicy
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ps. heh nawet jakiś zjeb tez podszedł i musiał sobie ,,przynajmniej raz kopnąć,,
Napisano Ponad rok temu
a przy okazji pokazujacy tym bezwarunkowym obroncom kobiet - do czego sa one zdolne..
Napisano Ponad rok temu
Banda pojebów i skurwieli, ile można bić bezbronną dziewczynę, oglądać to, śmiać się z tego i jeszcze filmować?
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Policja tez czasem przesadza ... nie mozna by tak spokojnie tego zrobić ??
Debilstwo
Mix 1
Mix 3
Napisano Ponad rok temu
Co za skur****
Napisano Ponad rok temu
Spóźniłem sie ale musaiłem to wrzucić :
Co za skur****
murzyńskie ścierwo oni robią nawet gorsze rzeczy w USA tak się odpłacają za wolność powinni siedzieć w klatkach i zapierdalać na plantacji bawełny
Napisano Ponad rok temu
Edit :
Ludzkie scierwo.murzyńskie ścierwo
Napisano Ponad rok temu
Oni są tam samo wolni jak biali i jak oni powinni zapierdalać na plantacjach bawełny to Ty powinienes w łagrze zgnić.murzyńskie ścierwo oni robią nawet gorsze rzeczy w USA tak się odpłacają za wolność powinni siedzieć w klatkach i zapierdalać na plantacji bawełny
Napisano Ponad rok temu
murzyńskie ścierwo oni robią nawet gorsze rzeczy w USA tak się odpłacają za wolność powinni siedzieć w klatkach i zapierdalać na plantacji bawełny
Kurwa, czy tak ciężko zrozumieć że to nie zależy od koloru skóry Biali też robią takie rzeczy... Co nie usprawiedliwia tych co to robią, niezależnie od koloru skóry.
A rasista to człowiek który zrzuca całe zło świata na tych z którymi wydaje mu się że nie ma nic wspólnego...
Czyli, ograniczony, pojebany imbecyl.
Pozdro,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
siedze teraz w UK i niestety przyznaje racje
kto chodzi po ulicach jak najgorsze obdartusy? kto stara sie kreowac na super gangsterow? kto sie alienuje od reszty spoleczenstwa i zamyka we wlasnej grupie? kto najwiecej strzela, zabija itd? niestety ale wlasnie czarni..
pierwszy szok przezylem jak tu przyjechalem - wysiadlem na dworcu i idac w strone biura widzialem praktycznie tylko kolorowych na ulicach.. czarni na ulicach - a biali w biurach.. czemu? przeciez maja tu takie same szanse jak inni - i na dostep do edukacji - i na prace.. a jednak to wlasnie biali siedza w biurze - a czarni sie wlocza po ulicach, albo odwalaja fizyczna robote.. nawet teraz widze przed soba na open space ok 30 osob - i zadna nie jest czarna..
cos w tym musi byc - nie?
Napisano Ponad rok temu
jak beda musieli zyc przez jakis czas w dzielnicy z kolorowymi to im dopiero klapki z oczu opadna
ja juz bywalem w budynkach gdzie czarni na zlosc bialym srali przed drzwiami wejsciowymi
( na klatce schodowej )
by bylo smieszniej w budynkach w ktorych sami mieszkali
czy 100% czarnych to bydlo ? NIE
czy ogromna wiekszosc czarnych to bydlo ? TAK
mozecie sobie ludzi wyzywac od skretynialych rasistow, ale rzeczywistosci tym nie zmienicie
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na ulicy pełno czarnych(dobra przyznaje się, nie chce misie pisać tego długaśnego wyrazu ), on pracuje w biurze gdzie jest śnieżno biało. Załóżmy, że dwóch czarnych dostało tam pracę. Wydaje mi się, że rasistą można kogoś nazwać jeśli taki gość na czarnych w biurze patrzy z byka i uważa te dwa miejsca za niewłaściwie obsadzone. Wtedy to jawny rasizm.
No bo jeśli fakty(ulice-biura) są takie a nie inne to jest to ich stwierdzenie a nie rasizm.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Atak na policjantkę (video)
- Ponad rok temu
-
Zaje*#*$ mi rower! :[
- Ponad rok temu
-
Ugryzienie przez psa - jak mozna udupic wlasciciela..
- Ponad rok temu
-
Młodzież szkolna w szwecji (video)
- Ponad rok temu
-
Lima
- Ponad rok temu
-
Gdansk - Torun ;/
- Ponad rok temu
-
JA I DRES!