Filmy z ulicy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
dobry filmik
wydaje mi sie ze to adpet bjj , zobaczcie na obalenie, przejscie do bocznej , przytrzymanie potem zmiana pozycji i G&P.
Napisano Ponad rok temu
Ale mam śmiechawe!!! Co ten kolo odpieprzał!! Nie wiem juz czy oni sie lali na serio czy na jaja
Napisano Ponad rok temu
:twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.nothingtoxic.com/media/1177384013/Turkish_Bad_Ass_Fights_Off_Multiple_Attackers
:twisted: :twisted: :twisted:
I kto powiedział że w walce z więcej niż dwoma przeciwnikami nie ma się szans Kolo rozwalił 3 i to zdecydowanie napierających na niego :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale ten filmik nie ejst dowodem na nic, jedynie na to, ze zycie bywa nieobliczalne i nie da sie niczego przewidziec.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Widac, ze gosc cos tam potrafi - trzyma garde bokserska, a tamci bezmyslni dyletanci, ktorzy nadziewaja sie sami na wyciagnieta reke. Gdyby go zaatakowali nie tak bezmyslnie - razem - to by nie mail szczegolnych szans.
Ale ten filmik nie ejst dowodem na nic, jedynie na to, ze zycie bywa nieobliczalne i nie da sie niczego przewidziec.
Pozdrawiam
K_P
Tutaj się z Tobą nie zgodzę. To że Ci "bezmyślni dyletanci" nie byli wytrenowani to jedna sprawa. Mogli go zaatakować lepiej, ale pod wpływem gniewu i powiedzmy nawet szału rzucili cię na niego na oślep, ale tutaj właśnie tkwi kwintesencja ulicy.
Koleś musiał zdawać sobie sprawę że prawdopodobnie zostanie rozerwany na strzępy, jednak zanim to nastąpi postanowił chociaż paru znokautować. Zobacz ilu ich było!!!
Nie wiedział ilu go zaatakuje... ani jak... podjął ryzyko. postawił wszystko na jedną kartę i to jak spacyfikował grupę wkurwionych do czerwoności wujków i stryjków jest przynajmniej dla mnie dobrą lekcją.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co, jak ciebie atakuje grupa napastników to będziesz sam dzielnie parł na nich niczym Neo? :wink:Co mi się nasunęło - często się mówi, żeby się nie cofać
Napisano Ponad rok temu
A co, jak ciebie atakuje grupa napastników to będziesz sam dzielnie parł na nich niczym Neo?
Też się cofam. Ale odwrócony plecami i z dużo większą prędkością
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nunchaku fight...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napad w sklepie. Dwoch nozownikow. Jeden mial jakas maczete. Straszne skur***. Zaluje ze sprzedawca zamiast kija nie wyciagnal broni i nie przestrzelil im kolan tak zeby do konca zycia sobie posiedzieli na dwoch kolkach :twisted: :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 7
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Atak na policjantkę (video)
- Ponad rok temu
-
Zaje*#*$ mi rower! :[
- Ponad rok temu
-
Ugryzienie przez psa - jak mozna udupic wlasciciela..
- Ponad rok temu
-
Młodzież szkolna w szwecji (video)
- Ponad rok temu
-
Lima
- Ponad rok temu
-
Gdansk - Torun ;/
- Ponad rok temu
-
JA I DRES!