Byl tez filmik w necie jak jakas najebana suka oblala goscia drinem, a ten jej sprzedal soczystego lowkicka ze podcielo jej nogi i wycedzila chyba plecami o glebe, a ze to bylo przy basenie i laska byla w stroju, to musialo ja zabolec

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo takie szmatki wlasnie sa przekonane, ze gosc ich nie uderzy wiec jada rowno z koksem, ja bym sie nie pierdolil jakby jakas rozwydrzona suka startowala do mnie z ryjem albo lapami
Byl tez filmik w necie jak jakas najebana suka oblala goscia drinem, a ten jej sprzedal soczystego lowkicka ze podcielo jej nogi i wycedzila chyba plecami o glebe, a ze to bylo przy basenie i laska byla w stroju, to musialo ja zabolecTak jak mowisz Jet, jesli laska tak sie zachowuje to znaczy ze sama nie szanuje siebie jak kobiety, wiec nie ma powodu zeby ja tak traktowac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No wez ja cie prosze ... :roll:Na tym filmiku widać, że kilka dziewczyn go atakowało, w dodatku w autobusie gdzie jest mało miejsca, więc jak by się zaczął z nimi lać, nie wiem czy by wygrał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kolega, ktory stal na bramce w blue starze w wawie, mowil, ze najwieksze dymy rozkrecaly tam panny wlasnie. chlopaki wiedzieli, ze jak zaczna awanture to raz: zostana spacyfikowani, dwa: bede mieli zakaz wstepu do klubu i do innych, gdzie oni stoja. a panny czuly sie tak bezkarne, ze po prostu w kilka potrafily butowac dziewczyne, czy lac sie miedzy soba z uzyciem butelek.
po prostu szok.
Napisano Ponad rok temu
ale to już nie było udawane... fake ... zobaczcie chociażby na reakcje panny młodej po pierwszym yoko geri ... w dalszej części też widać reżyserie ... podejrzewam ,,kolegów,, z mojej branży z za granicy.
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu