Stabilizatory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja sobie w Carrefourze kupiłem usztywniacz na nadgarstek DALPS za niebotyczną cenę 10 PLN, a w sklepie było za 17.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Odradzam wszelkie sieci handlowe. Godne polecenia są sklepy ze sprzętem rehabilitacjnym (ortopedycznym). Oprócz szerokiego asortymenu możesz liczyć na fachową obsługę.Jeśli ktoś może polecic jakiś sklepik...
Zastanawiałam się nad stabilizatorem, jednak po rozmowie z ortopedą zrezygnowałam z tego pomysłu. Według mnie najlepszym rozwiązaniem jest konsulatacja z lekarzem (sportowym, ortopedą).czy ktoś z was stosuje? bo słyszałem ze nie powinno sie stosowac ich zbyt wczesnie tzn jezeli kolano jeszcze w miare dobrze pracuje i nie ma wielkich bólów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
byłam niedawno u ortopedy a tam dowiedziałam się, ze moge mieć stabilizator na kase chorych (a ja głupia tyle kasy wybuliłam) dostałam od lekarki skierowanie polazło się do funduszu po pieczątke i zostaje tylko przejśc się do sklepu i go odebrać. Pomimo, ze stabilizator jest refundowany bede musiała dopłacić jeszcze około 50 zeta. Ale to i tak mało w porównaniu z tym ile wybuliłam wcześniej. Jest tylko małe ale - stabilizator na kase chorych jest na 3!! lata a mi poprzedni rozwalił się po 1,5 roku intensywnych treningów i normalnego funkcjonowania w nim.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Stabilizator odciąża mięśnie czworogłowe uda które są naturalnym stabilizatorem kolana, więc należy je ćwiczyć by nie spadła ich wytrzymałość. Moim zdaniem jeżeli nie jest to wskazane przez lekarza raczej nie powinno się używać ortezy.
Napisano Ponad rok temu
jest to taki sam stabilizator jakiego uzywaja koszykaze
naprawde dziala zajebiscie
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Taewondo czy karate
- Ponad rok temu
-
HwaRangDo
- Ponad rok temu
-
Od i jak czego zacząć?
- Ponad rok temu
-
Pomóżcie podjąć wybór !
- Ponad rok temu
-
KASK
- Ponad rok temu
-
Co, gdzie, kiedy w wakacje w Szczecinie?
- Ponad rok temu
-
Pchniecie kula
- Ponad rok temu
-
Maszyny do "biegania", rowery stacjonarne
- Ponad rok temu
-
A. Poczwardowski - artykuł ale w jakim Roczniku Naukowym?
- Ponad rok temu
-
SW w Wielkiej Brytanii
- Ponad rok temu