Młodzież szkolna w szwecji (video)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
'nasi' rzeczywiście 'lepsi' ...
Napisano Ponad rok temu
To moje zdanie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No, ale w Szecj dzieciaki ciągają rodziców po sądach, że żle ich wychowują. Śmiać się czy płakac???
Napisano Ponad rok temu
A takie akcje zazwyczają się tak że jedni w 6 drugiem dołożyli ten pobity później zebrał kolegów ustawili sie z tamtymi i im łomot spuścili.
Nie widze w tym nic dziwnego.Też bym tak zrobił gdyby mi kumpla pobili.
Napisano Ponad rok temu
W sumie to tylko pozazdroscic takich bandytów. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Z tym pozazdroszczeniem to fakt, ci byli spokojni, porzadnie ubrani i wogole . Takich to nawet bym sie zbytnio nie bal spotkac na ulicy, a polacy coz siekiry, tasaki, zjeby poprostu :roll:Mówią, że to taki praworządny i spokojny kraj. A tu patrzcie- plotki demolują, trawę depczą...
W sumie to tylko pozazdroscic takich bandytów. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Nie slyszalem ani razu, zeby w Szwecji jakis znajomek padl ofiara klasycznej dziesiony czy czegos takiego, ani tez znajomi znajomych, ktorzy ponoc mieszkali w "gettach". Sam w takim getcie mieszkalem troche - boze jak tam piekni ei spokojnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wez nie badz taki jajarz, podpuche mnie robisz, a?rzozio- Tyś ekspert od bandytów i ustawek, powiedz nam o jakość tej ustawi, mieli oni tam chuligański honor?
ustawki to mnie ani ziebia ani parza i nie mam tu orientu, jasna rzecz, ze jak bylem mlodziak to byly takie rzeczy jak zabkowka i stryjgle kole niej szly na zadyme z wiatrakiem za tory, ale ja sie tam dekowalem, zeby juz tak po calosci nie robic za pizde ale i nie zebrac wpierdol
wjebac komus kazdy lubi, ale jak to kutas to zawsze radocha wieksza, a w ustawce to sie ludkow raczej nie zna
teraz dla mnie ustawki to glupota ale nie frajerstwo, ale jak tak mlodziak 16 lat mowi to raczej jest pizda i ma cykora sie sprawdzic co wciagnal i czy sie dobrze uczy
jak troche cwiczylem to mnie to pienilo jak byla sparka, ja na cacy skladam choc za worek mialem byc, a tu sie trener jebany omega niedorobiony mistrz polski wcina, ze chujowo, ze lokietka to ja moge garde rozbijac garde na kijowskiej, a na ustawce tak nikt nie smuci
tylko ze sprzetem ustawki pojebane sa
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Lima
- Ponad rok temu
-
Gdansk - Torun ;/
- Ponad rok temu
-
JA I DRES!
- Ponad rok temu
-
Afera w mięsnym... (nóż vs nóż)
- Ponad rok temu
-
"Ustawki" 2
- Ponad rok temu
-
ustawka
- Ponad rok temu
-
Zadyma w sklepie w Portugali i inne (video)
- Ponad rok temu
-
co jest najlebsze??
- Ponad rok temu
-
Po dłuższym namyśle....
- Ponad rok temu
-
Zaczepka na ulicy-czy dobrze postąpiłem?
- Ponad rok temu