Gołota vs Brewster - 21 Maja
Napisano Ponad rok temu
Ale 53 sekund i 3 razy na deskach? Pewnie psychika mu wysiadła znowu, za duży stres przed Polonią i w własnym mieście. Co komentatorzy wypowiadali?
Napisano Ponad rok temu
A tu jeszcze Gracia dostala tylko 4 punkty, to jest naprawde przykre...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wkurzają mnie takie opinie. Do dawania dupy nie trzeba długotrwałych treningów i przygotowań. Nie wszystko zawsze udaje się tak jak sie planuje. Odrobina szacunku dla tego człowieka. Siedzisz przed komputerem i ferujesz wyroki. Wszystko w życiu Ci się udaje?Ja nieogladałem na zywo ale dzis zobacze sobie powtórke ........ ale po tych wszystkich postach wnioskuje ze Andrju dał dupy:P
Gówno nam z tego przyjdzie czy wygra czy przegra, będziemy żyć tak jak wcześniej więc nie ma potrzeby obrzucania kogokolwiek błotem i porównywania do dziwki.
Napisano Ponad rok temu
Sorry jezeli kogos tym uraziłem :roll:
Peace
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje ze to bezmuzgie Yeti (Andrew) juz nie bedzie przyprawial kibicow o zawod.
Napisano Ponad rok temu
Zawsze chce mi się rzygać jak widze zachwycone bandy sympatyków a za jakiś czas wpuszczające w kanał osiągnięcia swojego pupila. Boks to ciężki kawał życia i gdyby taki kibic przeżył choć tydzień treningowej harówy może spojrzałby ze współczuciem na przegraną a nie skreślał plaszcząc dupę przed telewizorem.
Aj mogę sobie pogadać i tak się to nigdy pewnie nie zmieni. Szkoda że ludzie którzy uczestnicza w tym formum poświeconym sztukom walki zachowują się jak stereotypy gości z wielkimi brzuchami siedzącymi na fotelu,trzymającymi w łapach piwo i rzucającymi wyzwiska pod adresem zawodników widzianych w telewizyjnych transmisjach.
Napisano Ponad rok temu
Przynajmniej walka nie bedzie zajmowac dużo MB do ściagniecia ... [czarny humor ; ) ]
Napisano Ponad rok temu
Teraz na tvn jest powtorka walki Tomka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w przeciwienstwie do walki z lewisem, teraz golota nie wygladal na jakos strasznie zamroczonego czy cos. ot po prostu dostal i tyle.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale sie wkurzyłem, jak to mozliwe?!
To on sie nie przygotował na taki scenariusz?
Nie mógł wypluc szczeki?
pokombinowac coś?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Brewster wykorzystał to, o czym wszyscy rzekomo wiedzą, czyli że Gołota jest drętwy na początku.
To czy Ci best of the best trenerzy nie powinni zalatwic mu sztabu psychologw, psychiatrow czy kogo tam jeszcze i kazac zabic faceta w ciagu pierwszych 30 sekund?
Zawsze wydawalo mi sie, ze błędy należy eliminować, a od tego są trenerzy.
A tutaj, przeciwnik wykorzystuje powszechnie znaną słabość zawodnika, za co obwinia się zawodnika.
Ech niedobrze się robi.
Nie to, żebym był wielkim fanem Gołoty, ale czuję niesmak, bo jakoś tak mi się wydaje, że ktoś dał ciała i to nie był Gołota.
pozdrowienia
ps. A i tak najbardziej rozbawił mnie komentator z TVN. Adamek zdobył mistrzostwo, a ten marudzi, że sędziowie się pomylili. Obiektywny się znalazł :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mistrozstwa Polski juniorow i mlodziezy full contact
- Ponad rok temu
-
wazne pytanie odnosnie Mistrzostw polski MT 21-22 maja 2005
- Ponad rok temu
-
JAKI worek
- Ponad rok temu
-
Przygotowanie kondycyjne w Boksie tajskim, trening pod walkę
- Ponad rok temu
-
cwiczenia
- Ponad rok temu
-
Rozgrzewka przed walką
- Ponad rok temu
-
samouk
- Ponad rok temu
-
Wzmacnianie goleni w boksie tajskim i mit kopania drzewa!
- Ponad rok temu
-
karate on line
- Ponad rok temu
-
Taśma - przyda sie to na coś ?? pomóżcie
- Ponad rok temu