Gołota vs Brewster - 21 Maja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak ale to twoja ściana natomiast walka Gołoty nie ma wpływu na twoje życie wiec lepiej zajmij sie swoja ścianą :wink: Fakt że Golota nie zasluguje na tytuł mistrza bo jest poprosu za slaby nie upoważnia nikogo do jechania po nim jak po burej suce. Szczera krytyka jeszcze nikomu nie zaszkodziła ale wszytko ma swoje granice ;pja tam nic nie widzę złego w krytykowaniu kogokoliwke jeśli to co robi jest do dupy...jak będę budował dom i murarz postawi mi krzywo ścianę to powiem mu że dupa z niego nie murarz...
Napisano Ponad rok temu
Tak ale to twoja ściana natomiast walka Gołoty nie ma wpływu na twoje życie wiec lepiej zajmij sie swoja ścianą
hmm...zeby nie kibice, widzowie zarowno w hali jak i przed tv, to Andrew walczylby o kilo kiszonej kapusty a nie o pas mistrza swiata. Prawie wszystkie sporty sa dla kibicow i z kibicow zyja. Dlatego tez uwazam, ze kazdy moze sie na ten temat wypowiedziec. Faktem jest, ze konstruktywna krytyka jest dobra, natomiast pieprzenie bez sensu jest be.
Napisano Ponad rok temu
hmm...zeby nie kibice
Kibiców to ja mu nie zazdroszcze. Wygrywa to go zachwalaja przegrywa to robia z niego pośmiewisko a przeciez to tylko sportowiec ktory jak kazdy może przegrać
Napisano Ponad rok temu
Kibiców to ja mu nie zazdroszcze
Faktem jest, ze dzieki nim (nam) Andrew dostal swoja dole..biznes is biznes
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
panowie prosbe mam... bo ojciec sie bawil w hakera na kompie i gdzies wcielo config.sys win.com itp... no i przez troche nie mialem dostepu do netu. Moglbys ktos dac aktualnego linka do walki Gołoty bo nie zdarzylem sciagnac... z gory dzieki!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Reason: Deleted by uploader.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
odpowiem za siebie:nie nie walczyłem o żaden pas z powodu takiego że nie jestem zawodowym bokserem, porównywanie kogokolwiek do Gołoty któremu PŁACĄ duże pieniądze za walki i który oprócz boksu nie musi się niczym innym zajmować jest bez sensu...uważam że jak się coś robi bez względu co to jest to powinno się to robić dobrze i tyle...a co do ryja to tej części wypowiedzi nie biorę do siebie bo ja mam buzię ( a ryja to może masz Ty drogi autorze postu)Panowie jedziecie po Gołocie a czy któryś z was kiedykolwiek walczył o jakikolwiek pas mistrza? watpie i prosze zamknijcie ryje i zajmijcie sie treningiem aby mozna bylo ogladac wasze walki o pas trwajace dluzej niz 53 sekundy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mistrozstwa Polski juniorow i mlodziezy full contact
- Ponad rok temu
-
wazne pytanie odnosnie Mistrzostw polski MT 21-22 maja 2005
- Ponad rok temu
-
JAKI worek
- Ponad rok temu
-
Przygotowanie kondycyjne w Boksie tajskim, trening pod walkę
- Ponad rok temu
-
cwiczenia
- Ponad rok temu
-
Rozgrzewka przed walką
- Ponad rok temu
-
samouk
- Ponad rok temu
-
Wzmacnianie goleni w boksie tajskim i mit kopania drzewa!
- Ponad rok temu
-
karate on line
- Ponad rok temu
-
Taśma - przyda sie to na coś ?? pomóżcie
- Ponad rok temu