To byl duzy blad ze ucieklas. Trzeba bylo poprawic jeszcze raz w krok jak juz dostal w nos a jakby sie pochylil to jeszcze raz w nos
Bardzo dobrze ze ucieklas
Napisano Ponad rok temu
To byl duzy blad ze ucieklas. Trzeba bylo poprawic jeszcze raz w krok jak juz dostal w nos a jakby sie pochylil to jeszcze raz w nos
Napisano Ponad rok temu
Green Lady. Reakcja zupełnie prawidłowa, choć nie do końca... Tak, jak napisał Szczepan - trzeba było gościowi dokopać bardziej, nauka nie idzie w las
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wcale nie uwazam ze KK to ubogi styl. Cwicza u nas w dojo ludzie cwiczacy KK, bardzo dobrze nam sie cwiczy, ciezko na nich zrobic czysto jakas technike.Dziękuję, ale ja wolałabym tego nie powtarzać.
Trenuję Karate Kyokushin. Zaraz pewnie będzie jazda, że, bo już nie raz widziałam, że ktoś wspomniał o KK i jakieś głupie komentarze były, że to ubogi styl. A ja jestem dumna.
Napisano Ponad rok temu
Powiedziałam tacie po którym zresztą przejęłam Karate i powidział, że musi wiedzieć który to i że nastepnym razem mam przybiec po niego od razu. Kox Man, w moim mieście nie ma czegoś takiego jak policja dosłownie. Tu się nie da zadzwonić i opowiedzieć co się stało. Mój kolega zadzwonił i powiedział, że mu rower ukradli to gostek uznał, że "nie ma czasu, bo kawa stygnie". Jeden ze strażników miejskich mojego osiedla jara skuna w kamienicy opuszczonej koło pobliskich łączek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
HMJE przedstawilem tylko swoj punkt widzenia , wcale nie powiedzialem tam ze zle zrobila i trzeba bylo sie nie ruszac itp, bardzo dobrze zrobila, radzilbym dokladnie przeczytac przed skomentowaniem. Nie wiem co sam bym zrobil bo wiele zalezy od sytuacji, ale 1vs1 moglbym powalczyc - satysfakcjonuje cie odpowiedz ? Pewne jest to ze Green miala element zaskoczenia, przeciwnik nie spodziewal sie ataku z jej strony, ale gdyby podjela dluzsza walke stracila by przewage, i co by nie trenowala to to jest mezczyna(pomijajac juz zagadnienia filozoficzne ze jaki "mezczyzna" moze napadac na dziewczyny) jest kilkadziesiat kilo ciezszy(raczej) silniejszy(zazwyczaj) i by ja raz walna z liscia porzadnie(mozliwe, w koncu w KK raczej nie bronia mocno glowy ;-) ) i by sie zlamala i cale jej karate o kant dupy szczelic - rozumiesz co mam na mysli ?
A w ocenie policji jaka to ona jest zla radze nie kierowac sie plotami z osiedla tworzonymi przez wszelkiego rodzaju element majacy z ta policja "na pienku". 70% Policjantow to w miare normalni ludzie...no...moze 50 % ale i tak masz szanse ze na takiego trafisz
Napisano Ponad rok temu
Szkoda zes go nie polamala jak cie za ramiona docisnal. Jak juz raz uslyszysz trzask pekajacych kosci to tak to polubisz ze HOHOHOOOOO Na drugi raz badz bardziej szczodra.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oj zdziwilbys sie.moja kolezanke napadlo 3 kolesi chcieli telefon ona oczywiscie powiedziala,ze nie ma...skutek byl tego taki,ze polamali jej zebra :? to jest dopiero skurwysynstwo!Tak swoją drogą to chyba się już do konca pojebał się świat żeby "facet" kroił z rzeczy dziewczyny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A w ocenie policji jaka to ona jest zla radze nie kierowac sie plotami z osiedla tworzonymi przez wszelkiego rodzaju element majacy z ta policja "na pienku". 70% Policjantow to w miare normalni ludzie...no...moze 50 % ale i tak masz szanse ze na takiego trafisz
Napisano Ponad rok temu
Green Lady. Reakcja zupełnie prawidłowa, choć nie do końca... Tak, jak napisał Szczepan - trzeba było gościowi dokopać bardziej, nauka nie idzie w las :-) A tak BTW - ta babcia, zły dres, Ty z plecakiem... mam nieodparte skojarzenia z bajką "O Czerwonym Kapturku" Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
To juz wiadomo dlaczego dziewczyny napada skurwysynOn miał ze 28 lat, coś koło tego, łysy, [b]170 cm wzrostu[]/b, bo tyle co ja, dres miał szary taki dresowy typowo, nie wyglądał na żula, a jednak się nim okazał.
Do czego to doszło...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja na policje nie zgłoszę tego.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu