Edge PRo
Napisano Ponad rok temu
OStrzenie nie jest tak proste jak np. na triangle ale po 15 min mozna zalapac.
Nie ma problemu ani z malymi , ani z duzymi nozami , jak rowniez z sere.
Mozliwosc wyboru kata dowolna , duzo ilosc kamieni , lacznie z stick in papierami sciernymi do 3000 i diamentowymi.Calosc w taktycznej oczywiscie torebce.
JEdeyny minus jaki widze ( oprocz ceny) , to waterstones , i troszczeke balaganu przy ostrzeniu , duzo wody trzeba uzywac , ale efekt niesamowity .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co ciekawe ben Dale byl prekursorem tego sytemu , LAnsky zaczol pozniej.Na rynku jest tez ciekawy produk australijaski o nazwie EZE pro , blizniaczo podobne do EP.
Przeszedlem tez prez katonowe kola szlifiersie , ktore daja tez znakomite efelty , ale potrzeba szlifierki , pewnej reki i niestety pyl szlifierski szybko sie z nich zciera , trzeba pokrywac klejem sypac jeszcze raz i czekac az zaschnie , za duzo pieprzenia jak dla mnie.
Napisano Ponad rok temu
Też myślałem nad EP, ale jak na razie efekty zastosowania Triangle'a muszą mi wystarczyć. Po prostu naostrzyć na tym nóż, to niestety nie są 3 minuty tuż przed wieczornym prysznicem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Po prostu naostrzyć na tym nóż, to niestety nie są 3 minuty tuż przed wieczornym prysznicem
hmmm...... Piter ja rozumiem ze jestes w ostatnim stadium nozoholizmu , ale nawet moja wyobraznia zawodzi kiedy prubuje sobie wyobrazic po co ostrzysz noz wchodzac pod prysznic?????? 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozazdroscilem mistrowi Seikenowi ostrzalki i zrobilem cusik takiego. jeszcze nima papieru sciernego na klocku, nima podkladki stabilizujacej noz ale to przeciez szczegol. mysle ze dzialac powinno a w przyszlosci jesli sie sprawdzi dokupie jakies kamienie do szlifowania...
oto foteczka:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Thanks to ImageShack for [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
cold steel trail master
- Ponad rok temu
-