KOLEŚ WYSKOCZYŁ DO MNIE Z NOŻEM
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze nie wytrzeźwiałeś, czy piszesz to w pełni świadomie???Czy bym pił czy nie to i tak koleś by podjechał. A jakbym był trzeźwy to rozwaliłbym mu łeb bez wahania.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz, młody jesteś- jest dla ciebie nadzieja.
Dwie rzeczy manos. Pierwsza, to kup se atrape nopża, albo markera se weź, i poproś kumpla żeby cię zaatakował taką atrapą noża. szybko się przekonasz w jak wielkim zagrozeniu jesteś.
Ja stary też kiedys tak podchodzilem, łohoho jaki to ja kozak nie ejstem. i mam dwie niemiłe blizny;)
Poza tym, nie pchaj sie gdziepopadnie, bo serio można tego pożałować.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niezłe warianty... ale ja jestem z natury taki, że nie boję się takich sytuacji i jeszcze mało tego - nie popuszczam napastnikowi. A teraz mam ochote go znaleźć i mu napierdolić ile się da, żeby zrozumiał, że nie należy wyciągać noża. Pewnie jeszcze nieraz się gdzieś nawinie. Jak będzie się rzucał to rozjebie mu łeb Nie wiem, co bym zrobił jakby wyciągnął gnata, bo jeszcze takiej sytuacji nie miałem i mam nadzieję, że mieć nie będę.
glupio robisz ale to Twoja sprawa. jedyne rozsadne rozwiazanie to bylo jak interweniowali policjanci to nie popuscic - powiedziec, ze koles Cie zaatakowal nozem, chcial kase itp. zeby gnoja wsadzili. a tak to kutas dalej bedzie z nozem lazic i kroic ludzi poki kogos nie zabije.
dlaczego ludzie nie zglaszaja takich rzeczy??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie zgłaszaja, bo się boją, że będą mieć potem przejebane.
jak nie beda zglaszac to rowniez beda miec przejebane bo beda krojeni.
w dodatku takie leszczyki beda sie czuc pewnie i beda sie rozzuchwalac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dwie rzeczy manos. Pierwsza, to kup se atrape nopża, albo markera se weź, i poproś kumpla żeby cię zaatakował taką atrapą noża. szybko się przekonasz w jak wielkim zagrozeniu jesteś
No pewnie, według panów z magii stali i okolic na nożownika nie poradzi nawet batalion piechoty. Bueheheheheh. Tylko, że 99% noszących noż to szczyle nie mający żadnego pojęcia o temacie, prócz tego jak się rozkłada kosę.
Na tym forum panuje kult noża, nie ma co.
Napisano Ponad rok temu
Nawet zakładając, że masz rację to może warto zastanowić się co będzie jeżeli trafisz na ten pozostaly 1%??No pewnie, według panów z magii stali i okolic na nożownika nie poradzi nawet batalion piechoty. Bueheheheheh. Tylko, że 99% noszących noż to szczyle nie mający żadnego pojęcia o temacie, prócz tego jak się rozkłada kosę..
Napisano Ponad rok temu
(przepraszam za brzydkie słowo)
Napisano Ponad rok temu
Ale nie przesadzajmy. Większość gówniarzy prędzej zesra się w majtki zanim dźgnie nożem.
A mniejszość? Naćpanym, agresywnym czy pijanym naprawdę niewiele trzeba. Coraz częściej czytamy w gazetach jak pseudokibice wsadzili komuś nóż pod żebro. Chyba jesteś trochę za bardzo beztroski... Poza tym ty też chyba będziesz "srał w majtki" jak ktoś wyciągnie na ciebie nóż... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Wole 100 razy powtorzyc jak bardzo noz jest niebezpieczny niz raz postawic swieczke.
Napisano Ponad rok temu
Dwie rzeczy manos. Pierwsza, to kup se atrape nopża, albo markera se weź, i poproś kumpla żeby cię zaatakował taką atrapą noża. szybko się przekonasz w jak wielkim zagrozeniu jesteś
No pewnie, według panów z magii stali i okolic na nożownika nie poradzi nawet batalion piechoty. Bueheheheheh. Tylko, że 99% noszących noż to szczyle nie mający żadnego pojęcia o temacie, prócz tego jak się rozkłada kosę.
Na tym forum panuje kult noża, nie ma co.
Stary, miałem scysje z noże, Sam bawie się w walke nożem, mam za sobą kilka szkoleń prowadzonych pzrez doświadczonych instruktorów i wiem, że nie warto ryzykować!
Jeśli ktokolwiek ma jakieś wątpliwości co do tego, pobawcie się z markerami.....
Uzrupator, naprawde tzreba być świadom wynalazku jakim jest nóż.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
RISPEKT !
- Ponad rok temu
-
obrona przed psem
- Ponad rok temu
-
SMYCZ jako ciekawa alternatywa