Kreatyna ?
Napisano Ponad rok temu
Czy z braniem kreatyny wiążą się jakieś niebezpieczeństwa zdrowotne ? i czy jest jakiś ograniczony wiek, żeby ją brać ? Bo szukałem na necie ale wszedzie znajduje mi same zalety :-) a w to nie wierze
raczej nie stwierdzono żadnych poważnych przypadków, wkońcu kreatyne mamy w sobie
Napisano Ponad rok temu
raczej nie stwierdzono żadnych poważnych przypadków, wkońcu kreatyne mamy w sobie
Testosteron tez ... ]
Prawda jest taka, ze nie znamy skutkow ubocznych kreatyny na dluzsza mete. Mozliwe, ze po 20 latach siadzie ludziom watroba czy cos cholera wie. Narazie nic na to nie wskazuje, ale wszystko jest mozliwe.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak to osobno kupić można w chyba każdym sklepie z suplami.
pzdr :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
takie pytanko mam, dowiedziałem się, że suplementację kreatyny dobrze wspierać dekstrozą. Gdzie to kupić ? Czy wy to stosujecie?
Nie zawsze, ale staram się.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezeli chodzi o dekstroze to zdecydowanie polecam OLIMP Dextro Juice. (tauryna + dekstroza) bardzo dobra cena 29,90 zl za 1,5 kg.
Napisano Ponad rok temu
PS Czy Twoja stronka ze stopki dalej działa? Bo u mnie po kliknieciu na rozbudowaną klatę kolesia na pierwszej stronie następna jaka sie ładuje jest cała czarna
Żeby uściślic [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] stronka jest cała czarna...
Napisano Ponad rok temu
Jezeli chodzi o dekstroze to chodzi o to, zeby przez duza podaz cukrow o wysokim indeksie glikemicznym spowodowac wyrzut insuliny do krwi, daje to ze komorka miesniowa jest bardziej czula skladniki pokarmowe min. kreatyne, daje to lepszy transport i magazynowanie kreatyny w miesiniach. Wszystko ladnie tylko, ze wysoka podaz cukrow prostych moze prowadzic do otylosci, wiec sa plus i minusy tego sposobu, teraz jest trrewnd na rynku odzywkowym by odchodzic od laczenia kreatyny z dekstroza/glukoza/carbo czyli weglowodanami.
Pozdrawiam
ekspert PZ
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hm u mnie wszystko dziala, z jakiej przegladarki korzystasz?
Strzał w dziesiątkę
Na Firefoxie nie chodzi - jakieś wtyczki co mnie wkurzały usunałem ostatnie ręcznie ale w IE 6 wszystko widzę.
Thx za wyjaśnienie POWER-ZONE i za Twoje zdanie, Combat. Sądzę jednak że w najbliższym czasie do gainera dorzucę po prostu kreatynę i tyle
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rozciąganie...
- Ponad rok temu
-
ząb ósemka
- Ponad rok temu
-
Nitrobolon
- Ponad rok temu