Kreatyna ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS. Kreatyna zwieksza kondycje i wytrzymalosc dla sportowcow, jezeli chodzi o ceny.. to ostatnio spodobala mi sie Czeska Kreatyna.. starczy na miesiac czasu a cena jej wynosi 37 zl.. taka taniocha a takie efekty.. i niby firma malo znana.. takie sa najlepsze..
Napisano Ponad rok temu
2-3 tygodnie cykl?
Pewnie, a po co Ci wiecej? w czwartym tygodniu odczuwasz cos? raczej juz masz przyzwyczajony organizm do kreatyny.. góra 3 tygodnia wiecej nie trzeba.. juz z 10 cykli mialem takich miesiecznych i naprawde nie warto. Resztki kreatyny zostawisz na nastepny cykl za miesiac. Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. Kreatyna mono(hydrat) jest dobra, ale na początek i stosunkowo krótko (2-4 cykle) potem należy przejść na mocniejsze / inne konfiguracje. Mogą być w połączeniu z mono (w ostateczności drogie stacki: np. F-16, KO, Xpand itp. . jabłczany itp.) Dlaczego? Bo z czasem wpływ na organizm jest słabszy. Wynika to z wielu opracowań tematu
2. Na kretce robi się 4-8 tygodniowe cykle (jeśli cyklicznie) lub niecyklicznie można brać b.długo.
3. WYKRES
2-3 tygodnie to trochę za krótko - jak widzisz.
4. Miesiąc przerwy to też IMHO za mało.
Napisano Ponad rok temu
P.S a co do nicka to dzieki heh.. ;(
Napisano Ponad rok temu
A co trenujesz i jakie zaobserwowałeś zmiany po braniu kreatyny?
Co do nicka, to taki żarcik.
Napisano Ponad rok temu
Kreatyne Vitalmax Micro 300 g w cenie 34 zl dla Budo rowniez goraco polecam.
Jezeli chodzi o dlugosc cykli to robilbym od 4 do 8 tyg., mozna pociagnac nawet tak dlugo cykl jezeli wciaz czujemy dizalanie kreatyny (dawki kreatyny 4-10 g dziennie)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A chyba, że tak. Wiesz - większość na siłowni bierze kreatynę aby siła (także wytrzymałość) poszła w górę. Osoby trenujące z ciężarami stosują dłuższe cykle. Zwłaszcza pierwszy cykl powinien być długi - aby nie stracić efektu pierwszego brania.
A co trenujesz i jakie zaobserwowałeś zmiany po braniu kreatyny?
Co do nicka, to taki żarcik.
Trenuje PLECY - lezenie w lozku hehe;) to rowniez maly zarcik. Po kreatynie zwiekszona jest chec do treningu, poprawia mi sie o wiele kondycja, wytrzymalosc.. a masy raczej nie mam bo wszystko wypoce;)
Napisano Ponad rok temu
To zmien koldre na ciensza..... tez zarcikTrenuje PLECY - lezenie w lozku hehe;) (...) a masy raczej nie mam bo wszystko wypoce;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co powiecie na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w wieku 15 lat.
Ja bym chciał żeby to skomentował POWER-ZONE. Bo coś mi tu kolo trochę fantazjuje a poza tym allegro to nie jest miejsce z którego bym zaopatrywał sie w odzywki... zbyt zależy mi na zdrowiu 8O
Poza tym słyszałem że kreatynę najlepej brac gdy ma sie już te 18 lat i ukształtowany kościec itd...
Napisano Ponad rok temu
Ja bym chciał żeby to skomentował POWER-ZONE. Bo coś mi tu kolo trochę fantazjuje a poza tym allegro to nie jest miejsce z którego bym zaopatrywał sie w odzywki... zbyt zależy mi na zdrowiu 8O
Nie chodzi mi o Allegro, tylko o takie zestawienie np: czy moze je brac jako 15-latek, czy daje jakies efekty itp. A nie czy to sie oplaca kupic na Allegro.
Poza tym słyszałem że kreatynę najlepej brac gdy ma sie już te 18 lat i ukształtowany kościec itd...
I tutaj chcialbym sie zapytac: Dlaczego "kreatynę najlepej brac gdy ma sie już te 18 lat i ukształtowany kościec itd.."? Przeciez jest to naturalna rzecz, ktora i tak znajduje sie w organizmie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rozciąganie...
- Ponad rok temu
-
ząb ósemka
- Ponad rok temu
-
Nitrobolon
- Ponad rok temu