Ciekawe ktory z was nigdy nikogo nie napadl dla kasy ani nic nie ukradl?
To już jest totalne DNO !!!
Pozdrawiam (uczciwych ludzi)
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe ktory z was nigdy nikogo nie napadl dla kasy ani nic nie ukradl?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
każdy średniozaawansowany adept tsunami(...)
Tylko kto mnie nauczy władać łopatą?? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...a tacy panowie jak on raz pod Wiesiem, Zdzisiem, Kaziem.... :twisted: :twisted:W końcu w życiu czasem jest raz na wozie a raz pod wozem :wink:
Napisano Ponad rok temu
W tym stopniu to tych 95% studentow dziennych wynioslo by to samo z uczelni prywatnej nawet w trybie zaocznym.
Napisano Ponad rok temu
Miałem coś podobnego, tylko, że nie z łopatą ale z taką wzmocnioną blachą od tyłu piłką do drzewa (nie wiem jak się ona fachowo nazywa). Sprawę załatwiłem podobnie czyli jak nawalony koleś chciał nią strzelić na odlew byłem na to przygotowany i dalej postąpiłem dokładnie tak jak Ty.No dobra, ale co moją łopatą? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
. Gdybym mial bryczke to bym zawsze nia jezdzil bo to wstyd wsiasc do autobusu. To tylko swiadczy, ze jednak juz blisko niektorym do nowobogackich nawykow. Czyli - samochodem nawet do warzywniaka 200m od domu.
Ktoś ukradł, bo państwowa była :wink:No dobra, ale co moją łopatą?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mysle ze rzozio ujal rzecz po "hamerykansku" i mial na mysli roczne dochody :wink: ... po podzieleniu wychodzi z grubsza 400-600 zl miesiecznie... co wydaje sie i tak calkiem niezle patrzac na jego posty :wink:Ale jeśli jest inaczej i faktycznie normalnie pracujesz i dostajesz 5-7k na rękę to ja nie wiem za co...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Perszing z targówka tylko że autobusem jeżdzi,a tysiąc miesięcznie na paliwo wydaje.
CHORY CZŁOWIEK
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu