łopata
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie no... Przypier***cie mu który łopatą! (żeby OT nie było, a nie, że nawołuję do agresji :twisted: ) Ty się, Rzozio, chyba z ciulem przez telefon widziałeś!
Napisano Ponad rok temu
Dawno temu kazdy stwierdzil ze rzezio jest idiota. Fakt niezaprzeczalny.
Co rozsadniejszy uzytkownik forum stwierdzil, ze rzezio nie tylko jest idiota, ale w dodatku nedznym prowokatorem ktory pisze te glupoty tylko po to zeby zmusic ludzi do nerwow i pisania komentarzy.
Wiec skoro juz najwazniejsze rzeczy o tym kims wiemy, to po co wogole zwracac na niego uwage.
I jak patrze na to forum i kilka innych na ktorych zdaza mi sie cos napisac to ubolewam nad jednym faktem, ze za glupote nie banuja
Ale nie mozna miec wszystkiego.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Przeciez w w-wie srednia pensja to cos okolo 2 kola i w to sie wlicza sprzedawczynie z supermarketow i ochroniarzy/quote]
Nie no... Przypier***cie mu który łopatą! (żeby OT nie było, a nie, że nawołuję do agresji :twisted: ) Ty się, Rzozio, chyba z ciulem przez telefon widziałeś!
dzieki za wyreczenie Wilk;)
znam ludzi, ktorzy rodzine straja sie utrzymac za 700 zeta miesiecznie.
Napisano Ponad rok temu
Cóż muszę sie zgodzić ... proponuje zakonczyc ten tematmnie tylko jedno zastanawia.
Dawno temu kazdy stwierdzil ze rzezio jest idiota. Fakt niezaprzeczalny.
Co rozsadniejszy uzytkownik forum stwierdzil, ze rzezio nie tylko jest idiota, ale w dodatku nedznym prowokatorem ktory pisze te glupoty tylko po to zeby zmusic ludzi do nerwow i pisania komentarzy.
Wiec skoro juz najwazniejsze rzeczy o tym kims wiemy, to po co wogole zwracac na niego uwage.
I jak patrze na to forum i kilka innych na ktorych zdaza mi sie cos napisac to ubolewam nad jednym faktem, ze za glupote nie banuja
Ale nie mozna miec wszystkiego.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Sorki nie mogłem się powstrzymać
A tak wogóle to przeczytaj moje motto bo nie chce mi się pisać
Napisano Ponad rok temu
czytaliście może "Specnaz" Suworowa?
"Żołnierze wolności" A.Suworowa też polecam;) ciekawie są opisane wszystki ściemny itp jak to było w ZSRR
"Żołnierzy.." nie czytałem ale spoko, przeczytam
Napisano Ponad rok temu
staaary, zolnierzy sie czyta jako wstepniak do suworowaczytaliście może "Specnaz" Suworowa?
"Żołnierze wolności" A.Suworowa też polecam;) ciekawie są opisane wszystki ściemny itp jak to było w ZSRR
"Żołnierzy.." nie czytałem ale spoko, przeczytam
a co do lopaty.
Trzeba sie zaopatrzyc w bron, ktora moglaby byc wykorzystywana ze swojego zalozenia, pzreciwko lopacie.
Wiec walczac z lopata, powinnismy sie zaoparzycc w...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale brona jest zdecydowanie lepsza a lepsze podobno jest wrogiem gorszegoSłynny"chamski floret" - jedno pchnięcie, cztery dziury
Napisano Ponad rok temu
Caleb vs. Postal DudeCaleb byłby dumny wiedząc że jego widzły są używane przeciwko łopacie;)
Swoją drogą widziałem kiedyś coś takiego tylko podwójne a nie poczwórne :? . Nie pamiętam jak to się zwie . . .
Napisano Ponad rok temu
to nie są widły tylko"łamacz łopat" po to są te "kolce" - aby zchwycic łopatę i wyłamać bądź wytracić przeciwnikowy ów śmiertelnie niebiezpieczny przyrząd
a swoją drogą to widze że kolega ma widły firmowe...pierwsza klasa... takie to 25tyś kosztują rzozio musiałby dwie pensje na takie odkładać
Napisano Ponad rok temu
Biscoitinho: ehmhmm myślisz ze nasz pan bogacz rozio bawił by sie takimi marnymi widłami, dla niego to spalinowe widły, albo lepiej elektryczne z krótkim kablem żeby poza sobą nikomu krzywdy nie zrobił
Napisano Ponad rok temu
Służy ,jak ktoś juz wspomniał, do nadania łopacie ruchu obrotowego, który łamie/wytrąca wrogowi broń z reki.
Nie powinno się jej usuwać IMHO...
PZDR,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
A czy ja mowie, ze takich ludzi nie ma? Ale co to ma do rzeczy?Przeciez w w-wie srednia pensja to cos okolo 2 kola i w to sie wlicza sprzedawczynie z supermarketow i ochroniarzy/quote]
dzieki za wyreczenie Wilk;)
znam ludzi, ktorzy rodzine straja sie utrzymac za 700 zeta miesiecznie.
Sprawdz lepiej jaka kwota na rodzine 2+2 jest w unii eur uznana jako minimum socjalne.
Zreszta 700 to jest jakas wegetacja.
Ty jakis narwany jestes, taki prawdziwy zolnierzyk-frajerzyna. Tylko mnie obrazasz. Jak bedziesz taki narwany to mimo, ze nie jestes glupi rzeczywiscie skonczysz na pensji 1000-2000. Musisz sie nauczyc rozmawiac rowniez z ludzmi z ktorymi sie nie zgadzasz.
Napisano Ponad rok temu
Tak z ciekawosci jaki profil Politechniki masz ze pozwala Ci taka pensyjke wyciagc
Utrzymanie faktycznie sporo kosztuje szczegolnie w Warszawie Jezeli robisz w miare uczciwie i fiskusa nie lubisz znaczy sie Ty to prywatny przedsiebiorca nie ? i to z calkiem spora firemka jak mniemam ze stac Ciebie na wydawanie kasy rzedu 10 - 20 tys miesiecznie . Moglbym zapytac sie jaki to rodzaj dzialanosci generuje w dzisiejszych czasach takie zyski ze firma obrotna i kasa na rozwoj jest i pozwala sie tak rozbijac ?:>
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Przyjdziemy zasypiemy i posadzimy na nim lipę bo ty lipny gość jesteś .
Pozdro dla tych co mają cierpliwość z tobą gadać.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zdjecia operacyjne z warszawskich ulic
- Ponad rok temu
-
wyjście
- Ponad rok temu
-
czy to może się udać?
- Ponad rok temu