łopata
Napisano Ponad rok temu
Chyba zazdroscicie, bo jak nie to w tyl zwrot ode mnie i badzcie sobie cale zycie harcerzykami ciekawe tylko skad kase wezmiecie na to zuchowanie. Pieniadz nie smierdzi i zapewniam was ze jak objebiecie troche cos bogatego to z glodu to nie zdechnie.
Ile wy macie lat, bo cos widze, ze jestescie niezli gowniarze i sie tylko madrzycie. Ciekawe ktory z was nigdy nikogo nie napadl dla kasy ani nic nie ukradl?
Napisano Ponad rok temu
badzcie sobie cale zycie harcerzykami ciekawe tylko skad kase wezmiecie na to zuchowanie.
Uczciwie zarobimy?
Bucu.
Napisano Ponad rok temu
szanowny matoleale zenada, i jeszcze obrazacie
Chyba zazdroscicie, bo jak nie to w tyl zwrot ode mnie i badzcie sobie cale zycie harcerzykami ciekawe tylko skad kase wezmiecie na to zuchowanie. Pieniadz nie smierdzi i zapewniam was ze jak objebiecie troche cos bogatego to z glodu to nie zdechnie.
Ile wy macie lat, bo cos widze, ze jestescie niezli gowniarze i sie tylko madrzycie. Ciekawe ktory z was nigdy nikogo nie napadl dla kasy ani nic nie ukradl?
mam 30 lat i od 7 zarabiam na samodzielne życie uczciwą pracą, więc nie dziw się że wkurwiaja mnie tacy dekle, którzy myśla tylko o nachapaniu się w KAŻDY sposób , łacznie ze złodziejstwem
jeżeli jest źle to właśnie przez myslacych jak ty skurwieli
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pieniadz nie smierdzi i zapewniam was ze jak objebiecie troche cos bogatego to z glodu to nie zdechnie.
zalozmy ze kiedys bede bogaty. jak ktos taki jak ty mnie okradnie, jesli nie wazne kto mnie okradnie, to jak go dorwe, to upierd*le mu wszystkie konczyny a no koniec leb - upierd*le lopata (zeby nie bylo ze offtop)
Napisano Ponad rok temu
Ja z normalnej pracy mam na reke miedzy 5 a 7 tys
a z "nienormalnej"?
Napisano Ponad rok temu
. Ciekawe ktory z was nigdy nikogo nie napadl dla kasy ani nic nie ukradl?
ja, i załoze sie ze 99,9% tego forum, wiec spierdalaj.
Napisano Ponad rok temu
Raz piszesz ile zarabiasz a zaraz potem, że syty głodnego nie zrozumie...a potem kupujesz kolejne mieszkanie:lol: ty nie masz bladego pojęcia co to znaczy glodny. Albo te 5 - 7 tysiaków to po prostu twoje niespełnione marzenia...
Świętych na tym forum nie ma. Obłudnicy pewnie sie zdarzają. Ale jest też kategoria ludzi obcych ci chyba całkowicie - uczciwych... i to na nich sie opiera twór zwany państwem czy ogólniej jakakolwiek społeczność
Napisano Ponad rok temu
ale zenada. Ciekawe ktory z was nigdy nikogo nie napadl dla kasy ani nic nie ukradl?
Nikogo nie napadłem i wiesz co?? Dobrze mi z tym. I nie, nie jestem harcerzem: po prostu nie jestem debilem.
Ja z normalnej pracy mam na reke miedzy 5 a 7 tys i ciekawe jak bym z tego odlozyl.
Miesięcznie?! To fajnie masz bo moja starsza ma 1400zł a starszy 1000zł i z tego żyją 4 osoby, ja na wszystko co "ponad normę" ( treningi, własna dieta, wyjścia/wyjazdy gdziekolwiek) zarabiam sam. Kurde.. może zamiast pracować powininem jakiemuś dzieciakowi zapierdolić komórke? Ma bogatych starych to mu kupią nową! :roll: To już nawet śmieszne nie jest.
amen.
SPIERDALAJ
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Amen
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja w to qrna nie wierze, tak jak napisał Shamad, to jakis ku....wa psychol,prowokator. Albo koleś zyje w dwóch światach naraz, albo jest naćpany 24 h, albo ma 14 lat, albo... wszystko naraz.
Taaaaaa wszystko naraz :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zastanawiam sie skad wzielo ci sie to "razy 3" to po pierwsze. Jak sie jest sprytynym, to sie zdaje na panstwowy uniwersytet(swoja droga - panstwowe jednak sa lepsze od prywatnych), jezeli syn nie potrafil sobie poradzic w panstwowej szkole, to jak rozumiem trzeba placic - oczywiscie jest to bledne zalozenie bo 90% spoleczenstwa nie placi za nauke tylko korzysta z panstwowych. Idziemy dalej - jak sie cos zepsuje to trzeba nie byc lamusem i zlodziejem i umiec to naprawic. "Drobne zakupy i sie 5 kola robi"- drobne kurwa zakupy?? "druga dycha na odkladanie" - jak sie nie potrafi tyle zarobic uczciwie to sie odklada mniej, chyba logiczne?Jak potluczeni piszecie niektorzy. Samo utrzymanie samochodu to srednio 500PLN. Razy 3 to 1500PLN. Studia kobiety, studia corki, szkola syna, na zycie, jakies drobne zakupy i sie 5 kola robi. Rachunki stale - kolejne 2. Jak sie cos kupi do domu, wyjedzie czy cos sie zepsuje - razem dycha sie robi. A druga dycha jest na odkladanie. Problemem jest to, ze ciagle scigaja i chca domiar wpierdolic.
Innymi slowy - jezeli kradniesz to jestes zwykly chuj i skurwysyn, bo okradasz tych ktorzy ciezko na to co maja zapracowali. Nie mam dla ciebie zrozumienia, wypierdalaj, dowidzenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(zaden karnista nie lubi o tym rozmawiac bo takim ludziom jesli to czym argumentuja swoj czyn jest prawda, wymierza sie najlagodniejsza kare z mozliwych ale wymierzyc trzeba zeby napietnowac czyn i czlowiek ktroy ukradl rozumie ze zrobil zle i sedzia ale co bedzie jak ten gosc powiedzial ze nie bedzie zamiatal chodnikow za 400 zl bo mu sie nie oplaca i kradl albo inaczej sedzia pomysli ze blefuje i skaze go na wyzsza kare bo nie rozpatrzy dkoladnie jego sprawy itd itd temat rzeka)
ale ty nie podajesz takich skrajnych przykladow ty mowisz wciagle o 20 tys zl na zycie hmm uwierz mi jak sie chce to sie potrafi (np. uprawia wlasna dzialke) to i za 400 zl na reke wyzyjesz.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zdjecia operacyjne z warszawskich ulic
- Ponad rok temu
-
wyjście
- Ponad rok temu
-
czy to może się udać?
- Ponad rok temu