Skocz do zawartości

Zdjęcie

łopata

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
122 odpowiedzi w tym temacie

budo_rzozio
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 315 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: łopata
ale zenada, i jeszcze obrazacie
Chyba zazdroscicie, bo jak nie to w tyl zwrot ode mnie i badzcie sobie cale zycie harcerzykami ciekawe tylko skad kase wezmiecie na to zuchowanie. Pieniadz nie smierdzi i zapewniam was ze jak objebiecie troche cos bogatego to z glodu to nie zdechnie.
Ile wy macie lat, bo cos widze, ze jestescie niezli gowniarze i sie tylko madrzycie. Ciekawe ktory z was nigdy nikogo nie napadl dla kasy ani nic nie ukradl?
  • 0

budo_wysz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1649 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

badzcie sobie cale zycie harcerzykami ciekawe tylko skad kase wezmiecie na to zuchowanie.

Uczciwie zarobimy?

Bucu.
  • 0

budo_dar75
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3410 postów
1
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

ale zenada, i jeszcze obrazacie
Chyba zazdroscicie, bo jak nie to w tyl zwrot ode mnie i badzcie sobie cale zycie harcerzykami ciekawe tylko skad kase wezmiecie na to zuchowanie. Pieniadz nie smierdzi i zapewniam was ze jak objebiecie troche cos bogatego to z glodu to nie zdechnie.
Ile wy macie lat, bo cos widze, ze jestescie niezli gowniarze i sie tylko madrzycie. Ciekawe ktory z was nigdy nikogo nie napadl dla kasy ani nic nie ukradl?

szanowny matole
mam 30 lat i od 7 zarabiam na samodzielne życie uczciwą pracą, więc nie dziw się że wkurwiaja mnie tacy dekle, którzy myśla tylko o nachapaniu się w KAŻDY sposób , łacznie ze złodziejstwem
jeżeli jest źle to właśnie przez myslacych jak ty skurwieli
  • 0

budo_rzozio
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 315 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

To jak 30 lat masz to juz cos powiniennes wiedziec. Ciekawe ile zarabiacie? Ja z normalnej pracy mam na reke miedzy 5 a 7 tys i ciekawe jak bym z tego odlozyl. Zeby bylo jako tako trzeba te 20 kola miec, lepiej wiecej ale 20 starcza. Madrale jestescie, bo jak tyle macie to mozecie pisac, ze kombinuja zlodzieje. Syty glodnego nie zrozumie. Zreszta ja i tak lekko nie mam. Co sobie kolejne mieszkanie kupie to musze biegac i wyjasniac jak to robie, ze cala pensje odkladam, dodatkowo brac jakies umowy, zeby sie wykazac przychodem. Zobaczcie ile kolejno placicie podatkow jak byscie chcieli z pensji wziac kredyt i kupic mieszkanie. To wszystko panstwo bierze. I kto tu kradnie. Ale co ja bede z gowniarzami nawijal. Chce sie cos wytlumaczyc, pomoc a tu tylko bluzgi. Tak jak z tym idiotycznym tematem w forum dla lasek. Sami swieci na tym forum. Obludnicy chyba raczej.
  • 0

budo_noite
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1593 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Pieniadz nie smierdzi i zapewniam was ze jak objebiecie troche cos bogatego to z glodu to nie zdechnie.

zalozmy ze kiedys bede bogaty. jak ktos taki jak ty mnie okradnie, jesli nie wazne kto mnie okradnie, to jak go dorwe, to upierd*le mu wszystkie konczyny a no koniec leb - upierd*le lopata (zeby nie bylo ze offtop)
  • 0

budo_noite
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1593 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja z normalnej pracy mam na reke miedzy 5 a 7 tys

a z "nienormalnej"?
  • 0

budo_rip
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 414 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

. Ciekawe ktory z was nigdy nikogo nie napadl dla kasy ani nic nie ukradl?

ja, i załoze sie ze 99,9% tego forum, wiec spierdalaj.
  • 0

budo_dar75
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3410 postów
1
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

RIP ma rację: spierdalaj
  • 0

budo_el primo
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 631 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

rzozio ja nie wiem...mam wrażenie momentami, że se regularnie w chuja walisz. I daleko ci nie tylko do 30 ale i 20 lat...Ale jeśli jest inaczej i faktycznie normalnie pracujesz i dostajesz 5-7k na rękę to ja nie wiem za co...
Raz piszesz ile zarabiasz a zaraz potem, że syty głodnego nie zrozumie...a potem kupujesz kolejne mieszkanie:lol: ty nie masz bladego pojęcia co to znaczy glodny. Albo te 5 - 7 tysiaków to po prostu twoje niespełnione marzenia...
Świętych na tym forum nie ma. Obłudnicy pewnie sie zdarzają. Ale jest też kategoria ludzi obcych ci chyba całkowicie - uczciwych... i to na nich sie opiera twór zwany państwem czy ogólniej jakakolwiek społeczność
  • 0

budo_mijar
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 302 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Capoeira

Napisano Ponad rok temu

ale zenada. Ciekawe ktory z was nigdy nikogo nie napadl dla kasy ani nic nie ukradl?

Nikogo nie napadłem i wiesz co?? Dobrze mi z tym. I nie, nie jestem harcerzem: po prostu nie jestem debilem.

Ja z normalnej pracy mam na reke miedzy 5 a 7 tys i ciekawe jak bym z tego odlozyl.

Miesięcznie?! To fajnie masz bo moja starsza ma 1400zł a starszy 1000zł i z tego żyją 4 osoby, ja na wszystko co "ponad normę" ( treningi, własna dieta, wyjścia/wyjazdy gdziekolwiek) zarabiam sam. Kurde.. może zamiast pracować powininem jakiemuś dzieciakowi zapierdolić komórke? Ma bogatych starych to mu kupią nową! :roll: To już nawet śmieszne nie jest.

amen.

SPIERDALAJ
  • 0

budo_lukszs
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 96 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

kurna 5 tys na miesiac i sie wyzyc nie da????? moj ojciec ma 1460 zl mama nie pracuje mam dwojke mlodszego rodzenstwa. do niedawna mialem prace teraz nie mam wiec pozaliczam na studiach wszystko i znow do pracy. od 16 roku zycia pracuje do 18 dorywczo a po 18 normalnie. I nigdy w zyciu nikogo nie napadlem, no i pomacham w wolnych chwilach na dzialce lopata coby tez nie bylo ze nie na temat... nie bede wiecej pisal jak to ciezko bo kazdy ma obecnie podobne problemy, ogolnie jestem zadowolony z zycia tylko niektorym trzeba czasem uswiadomic ze maja totalnie spaczony poglad na zycie
  • 0

budo_shamad
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 187 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

:roll: to jakis smieszny prowokator jest, nie wiem po co z nim wogole dyskutujecie, dac ignora w oczekiwaniu na bana dla kolegi i spokoj.

Amen
  • 0

budo_rzozio
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 315 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jak potluczeni piszecie niektorzy. Samo utrzymanie samochodu to srednio 500PLN. Razy 3 to 1500PLN. Studia kobiety, studia corki, szkola syna, na zycie, jakies drobne zakupy i sie 5 kola robi. Rachunki stale - kolejne 2. Jak sie cos kupi do domu, wyjedzie czy cos sie zepsuje - razem dycha sie robi. A druga dycha jest na odkladanie. Problemem jest to, ze ciagle scigaja i chca domiar wpierdolic.
  • 0

budo_noite
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1593 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

:rofl:
  • 0

budo_kot behemot
  • Użytkownik
  • 1 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie, nie, nie.
Ja w to qrna nie wierze, tak jak napisał Shamad, to jakis ku....wa psychol,prowokator. Albo koleś zyje w dwóch światach naraz, albo jest naćpany 24 h, albo ma 14 lat, albo... wszystko naraz.
Taaaaaa wszystko naraz :roll:
  • 0

budo_smoke
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1960 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Boks

Napisano Ponad rok temu

rzozio idź ty się pierdolnij łopatą w łeb ...
  • 0

budo_wrezz
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 177 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No własnie, rzozio, pierdolnij się. I to mocno. Utrzymanie samochodu 500PLN. Sama myjnia 30 * 20 to już 600PLN. A pensja dla kierowcy? 8O 8O 8O
  • 0

budo_mradu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3413 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

Jak potluczeni piszecie niektorzy. Samo utrzymanie samochodu to srednio 500PLN. Razy 3 to 1500PLN. Studia kobiety, studia corki, szkola syna, na zycie, jakies drobne zakupy i sie 5 kola robi. Rachunki stale - kolejne 2. Jak sie cos kupi do domu, wyjedzie czy cos sie zepsuje - razem dycha sie robi. A druga dycha jest na odkladanie. Problemem jest to, ze ciagle scigaja i chca domiar wpierdolic.

zastanawiam sie skad wzielo ci sie to "razy 3" to po pierwsze. Jak sie jest sprytynym, to sie zdaje na panstwowy uniwersytet(swoja droga - panstwowe jednak sa lepsze od prywatnych), jezeli syn nie potrafil sobie poradzic w panstwowej szkole, to jak rozumiem trzeba placic - oczywiscie jest to bledne zalozenie bo 90% spoleczenstwa nie placi za nauke tylko korzysta z panstwowych. Idziemy dalej - jak sie cos zepsuje to trzeba nie byc lamusem i zlodziejem i umiec to naprawic. "Drobne zakupy i sie 5 kola robi"- drobne kurwa zakupy?? "druga dycha na odkladanie" - jak sie nie potrafi tyle zarobic uczciwie to sie odklada mniej, chyba logiczne?
Innymi slowy - jezeli kradniesz to jestes zwykly chuj i skurwysyn, bo okradasz tych ktorzy ciezko na to co maja zapracowali. Nie mam dla ciebie zrozumienia, wypierdalaj, dowidzenia.
  • 0

budo_mradu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3413 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

ps. Moi rodzice razem zarabiaja cos kolo 5tys. i patrz - ZYJEMY! I nawet nie klepiemy biedy za bardzo
  • 0

budo_lukszs
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 96 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

nie mow o kosztach, napisales ze chyba kazdy napadal i powinien to zrozumiec ja ci mowie nie rozumiem i nie raz biede klepalem. Bogu dzieki mam rodzine zawsze pomoze i dlatego da sie przetrzymac, jak zabraklo kasy trzeba bylo wsuwac chleb ze smalcem kilka dni do wyplaty. Jak sie kase dodatkowo zarobi to mozna sobie pozwolic na troche lepszy standard zycia, ale zeby napadac powiem ci skoro nie masz na jedzenie to powiedz sklepikarzowi czy nie zostawi ci troche jedzenia, pracowalem jako przedstawiciel handlowy w branzy gastronomicznej wczesniej, uwierz mi duzo rodzin nie ma na jedzenie wiec znajduja sie osoby ktore im pomagaja, a jesli chodzi juz o tych co kradna bo wstydza sie poprosic a kradna bo ich dziecko nie ma co jesc to jest to problem byl i bedzie
(zaden karnista nie lubi o tym rozmawiac bo takim ludziom jesli to czym argumentuja swoj czyn jest prawda, wymierza sie najlagodniejsza kare z mozliwych ale wymierzyc trzeba zeby napietnowac czyn i czlowiek ktroy ukradl rozumie ze zrobil zle i sedzia ale co bedzie jak ten gosc powiedzial ze nie bedzie zamiatal chodnikow za 400 zl bo mu sie nie oplaca i kradl albo inaczej sedzia pomysli ze blefuje i skaze go na wyzsza kare bo nie rozpatrzy dkoladnie jego sprawy itd itd temat rzeka)
ale ty nie podajesz takich skrajnych przykladow ty mowisz wciagle o 20 tys zl na zycie hmm uwierz mi jak sie chce to sie potrafi (np. uprawia wlasna dzialke) to i za 400 zl na reke wyzyjesz.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025