WORLD SHOTOKAN INSTITUTE W.S.I.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W Wałczu kilka osób zrezygnowało z żółtymi i pomarańczowymi pasami, ale szykują się całkiem dobre nabory do grup dla najmłodszych. Co ciekawe zgłosiło się także kilku dorosłych. Zobaczymy jak dalej potoczą się nabory 2007 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to napiszę jak wyglądają u nas nabory:
- grupa początkująca w jednej ze szkół podstwowych - 10 osób
- grupa początkująca w jednym z Gimnazjów - 16 osób
- grupa początkująca dla dorosłych /jeszcze nie uruchomiona/ - 7 osób
W akcji naborowej zastosowano różne strategie marketingowe oraz zangażowano spore środki finansowe. Jeśli wszyscy będą uczęszczali na treningi to nakłady wrócą się za 3 miesiące...
A jak wygląda w innych klubach W.S.I.
Napisano Ponad rok temu
Małe nakłady marketingowe, jedynie strona. Reklama na zaprzyjaźnionym lokalnym portalu. Malutko plakatów bo nie ma gdzie lepić (nie oblepiam przystanków itp a konkurencja tak).
Efekt, wczoraj pierwszy trening, przyszły 4 osoby. Tyle co na sale starczy. Zobaczymy dalej.
Napisano Ponad rok temu
Tak z 10 osob.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wojny nie służą nikomu...wszyscy na nich tracimy !
Masz rację!! Ale my tej wojenki nie wypowiadaliśmy! Ponadto ataki słowne jakie pojawiają sie tu i ówdzie są wynikiem frustracji i w pewnym sensie zazdrości. Nasze zaangażowanie w tworzenie czegoś nowego na terenie miasta sprawiło, że ów wielki karacista zaczął tracić grunt pod nogami i bał się, że nasza oferta może odebrać mu rząd dusz.
Nam na tym nie zależy i idziemy wg. zasady: powoli do celu! Wierzę, że w ten sposób łatwiej będzie nam zjednać ludzi i ewentualnych sponsorów. Oczywiście szkoląc i podwyższając swoje umiejętności oraz wzbogacając doświadczenia w trakcie szkoleń i seminariów będziemy w stanie zaoferować coś więcej. Chcemy stać się atrakcyjniejsi i dać możliwość w uczestniczeniu w karate na wysokim poziomie! Po to jesteśmy w WSI Poland. Przez te dwa prawie lata wiele zmieniliśmy w swoim karate a osobiście zdaję sobie sprawę, że jeszcze trzeba nad wieloma sprawami popracować!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Działania marketingowe 10 własnej roboty plakatów, no i co najważniejsze tym się podzielę na najbliższym spotkaniu WSI
Napisano Ponad rok temu
Na początku chcę pogratulować 3 danów, super!
Ja cały czas pracuję, za tydzień rozpoczynam studia...
Treningi... hm.. niestety, ale jeszcze nie udało mi się zapisać do żadnej sekcji. Brak czasu, w takim systemie jakim pracuję niemożliwy jest nawet 1 trening tygodniowo..., dlatego też szukam innej pracy..
No nic, czas się ruszyć i do roboty,
pozdrawiam wszystkich gorąco :-)
Napisano Ponad rok temu
Mistress mam nadzieję, że znajdziesz taką pracę, która umozliwi ci kontynuowanie treningów tym bardziej, że w Poznaniu działa klub zrzeszony w W.S.I. Poland !
Gartuluję: Małej Mi, Zgredolowi, Chemikowi i oczywiście Kaszpirowi :-)
Napisano Ponad rok temu
Trzymajcie kciuki.
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
Gratulacje dla Wszystkich w szczególności dla Chemika!!!!!
Wielkie dzięki, ale nie myśl sobie Badysławie, że teraz będziesz miał fory jakoweś. Teraz dopiero będziecie przeklinać dzień własnych narodzin, tudzież nieodpowiedzialność waszych rodziców. Ino krew pot i łzy (zwłaszcza to ostatnie) i takie tam inne.
Dziękuję za gratulacje, ale myślę że należą się one w równym stopniu również (a może przede wszystkim) naszemu el Kommendante, któren to generalnie jest marudą wielkim (innych cytatów ze Szwejka nie będzie) ale to dzięki jego pracy było to wszystko możliwe. (No i oczywiście Małej Mi as well).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia z Chojnic
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kupie czarne Obi...
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Christophe PINNA
- Ponad rok temu
-
...i po seminarium we WROCŁAWIU
- Ponad rok temu
-
Hargei ,hara ,ki
- Ponad rok temu
-
Wadoryu karate
- Ponad rok temu
-
Tradycjonaliści, lubicie walczyć? A jak tak, to czy to źle?
- Ponad rok temu
-
Te Kata sa nieziemko trudne...
- Ponad rok temu
-
Dojo Funakoshi
- Ponad rok temu
-
Kontuzja i co dalej?
- Ponad rok temu
-
Kata Shotokan