kontuzje...
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze po treningu nalez przykladac lod na obolale i zbite miejsca.pozniej nakladamy masc lub zel (fastum, voltaren,olfen,profenid-w aptece mozna znalez ich cala mase rodziaj jedne sa lepsze inne gorsze trzeba sobie dobrac odpowiedni dla siebie.a co do obijania piszczeli to odradzam metalowa rurke chyba ze ktos ma w planach martwice kosci.worek oraz udo i golen partnera wystarczy.jesli ktos ma jakies pytania to moge odp.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
poz
Napisano Ponad rok temu
poz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja mialem odprysk kosci piszczelowej .... :
o kurde! :? jak do tego doszło? napisz coś więcej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Życze Ci szybkiego powrotu do zdrowia!!!
pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
do sonii...
on ma takie ochraniacze ze opad szczęki - takie pancerze everlasta, ale jak widać róznie bywa, do tego chopak kopie bardzo mocno, sie nadział na kolano i kontuzja gotowa.
pozrotu do zdrowia i klubu
Witek
Napisano Ponad rok temu
Treningi wznawiam na bankowo ... ale gdzies od przyszlego sezonu chyba bo w koncu .. matura za pasem heheh ...
Ponoc w przyszly czwartek szykuja sie konkretne sparingi ... pewno sie pojawie ... niestety jako widz
Napisano Ponad rok temu
... a ze jeszcze z dobry miesiac trenowalem z tym odpryskiem to inna bajka
8O 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiec tak: Jakies 3 - 4 tygodnie temu cwiczylem w dosyc minusowej temperatorze i troche przepocony wracalem do domu i chyba mnie przewialo. Od tamtego czasu ''łamie mnie'' po lewej stronie z tylu ciala na wysokosci pasa. Urzywam Fastum ale nie pomaga. Co prawda na treningach daje rady ale czasami odczowam dosyc mocny bol. Wiec jesli ktos ma jakies rady jak mozna to wyleczyc to chetnie poslucham. Z gory thx.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobry temat zalozyles. Jak pewnie wielu kopiacych czy to w ochraniaczach czy bez mam rozwalone stawy skokowe. Zawsze ktos mi wystawi lokiec i tak wejdzie ze centralnie w zagiecie w ochraniaczu. Strasznie mnie bola stawy skokowe, czesto mam krwiaki po sparingach i strzelaja cholernie jak chodze. Co bys poradzil na to?Mysle ze nie jestem jedyna osoba z tym problemem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
GDZIE MOZNA ZOBACZYC JUTRZEJSZA GALE MUAY THAI W NIEMCZECH??
- Ponad rok temu
-
Dusza fajtera ble ble ble
- Ponad rok temu
-
Kick w Kraku
- Ponad rok temu
-
Help! Puławy? Help!
- Ponad rok temu
-
odciski :(