pismo o aikido
Napisano Ponad rok temu
byc moze taki dobry magazyn mialby tez role integrujaca. moze ludki z jednej organizacji mogliby dostrzec ludzka twarz ludkuf z innej...
a wsyztskoz aczelo sie kiedys w szczecinie ))) smiesznie wiedziec, ze to trwa nadal...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mysle , ze wbrew pozorom, srodowisko aikidockie w Polsce nie jest jakos specjalnie wrogo nastawione miedzy soba do "innego " stylu, jak trzeba to zapomina sie o podzialach.
Co do gazety tylko o aikido, wg mnie przyszedl czas na jakosc, czyli bez udzialu ludzi z duzym doswiadczeniem i z duzymi umiejetnosciami, nie bedzie wartosciowych artykulow. A ci ludzie sa przewaznie mocno zapracowani.
Bez wartosciowych artykulow ludzie przestana z czasem gazete kupowac i bedzie plajta.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oh, od dłuższego już czasu marzy mi się miesięcznik Aikido w formacie National Geographic. :roll:
No, a mi Aikiboy :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co innego net, ok, to moze zadzialac. Ale czy forum nie spelnia tej roli, bedac przy tym tworem 'zywszym' znacznie, niz magazn zawierajacy wszak te same tresci, ale przeredagowane?[/center]
Napisano Ponad rok temu
Ale czy forum nie spelnia tej roli, bedac przy tym tworem 'zywszym' znacznie, niz magazn zawierajacy wszak te same tresci, ale przeredagowane?
Heh... Żywszy to nie znaczy lepszy A teraz przeczytaj sobie ostatnie 20-30 tematów i jeszcze raz powiedz ze forum spełnia role "fachowej' informacji o aikido :) Ja mam bardzo duże wątpliwości...
A pismo że tak powiem ponad podziałami nawet w necie to bardzo ciekawa inicjatywa warta zauważenia.
Napisano Ponad rok temu
profesjonalne pismo o aikido zawierajace jakies wartosciowe artykuly zawsze jest mile widziane..
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w szatni podczas przebierania sie...albo pod prysznicem sekcyjnym..w neglizu...
Ten pan ma racje , mówi swiętą prwde !!! NA redaktora z nim !
Napisano Ponad rok temu
8O prawde mowiac nie wyobrazam sobie tego. O czym oni mogli by pisac? przeciez przecietni ludzie nie zwiazani ze SW nie odrozniaja karate od judo. Jesli zawodowy dziennikarz nie cwiczy aikido dziesiatki lat, w jaki sposob mogly napisac cos wartosciowego???? :? :? :?moj pomysl to wlasnie PROFESJONALNE pismo - tworzone przez ZAWODOWYCH dziennikarzy, a nie przez cwiczacych.
To co wyczyta na internecie? w ksiazkach? refleksje po przeprowadzeniu 30 min. wywiadu z miszczem Marianem?
sz(gleboko zaciekawiony)
Napisano Ponad rok temu
zalezy jeszcze co by mialo byc dokladnie w tej gazetce.. jaki bylby plan.. i zamierzenia... bo wtedy mozna bybylo konkretniej na ten temat mowic....
Napisano Ponad rok temu
..chodziloby o to zeby profesjonalsci zajeli sie zlozeniem, ukladem, wygladem (ewentualnie poprawnoscia skladniowa napisanych artykulow..) pisma.. mozna by tez pomyslec o jakis profesjonalnych tlumaczeniach... o profesjonalnej szacie graficznej... itp..
Niesposób się z tym nie zgodzić.
Napisano Ponad rok temu
8O prawde mowiac nie wyobrazam sobie tego. O czym oni mogli by pisac? przeciez przecietni ludzie nie zwiazani ze SW nie odrozniaja karate od judo. Jesli zawodowy dziennikarz nie cwiczy aikido dziesiatki lat, w jaki sposob mogly napisac cos wartosciowego???? :? :? :?moj pomysl to wlasnie PROFESJONALNE pismo - tworzone przez ZAWODOWYCH dziennikarzy, a nie przez cwiczacych.
To co wyczyta na internecie? w ksiazkach? refleksje po przeprowadzeniu 30 min. wywiadu z miszczem Marianem?
sz(gleboko zaciekawiony)
To prawda ja sie spotkalem z takim textem ...
1-Co trenujesz , siatke ?
2-Aikido
1-To sztuka walki nie ?
2- w sumie
1-I jak ci idzie na tym Judo
2-...
Napisano Ponad rok temu
mam tu na mysli ofkors dziennikarzy myslacych i DOBRYCH.
przeciez informacje, ktore czytacie w gazteach czy tez ogladacie w TV, sa tworzone przez dziennikarzy a nie specjalistow z poszczegolnych dziedzin.
co do sesji aikidoczek - jestem za - mam juz nawet temat pierwszej z nich: "pobaw sie moim pasem".....
Napisano Ponad rok temu
nie mow do mnie misiu :twisted: :twisted:no i, moje misie, nie macie racji. profesjonalni dziennikarze maja to do siebie ze sa PROFESJONALNI i potrafia spojrzec na temat z dystansem, .....
Spojrzec to oni moze i umieja, ale mi chodzi o to CO beda pisac, skad wezma TRESC?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gramatura materialu
- Ponad rok temu
-
AIKIDO - sztuka WALKI????
- Ponad rok temu
-
8 marca
- Ponad rok temu