mięśnie...za duże!! pomocy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a moze 'kolega' nie potrafi sie pogodzic z otłuszczenem własnego brzucha i kit ci wciska...: normalnie, miesnie...w innych okolicznosciach pomyslalabym ze to zwykly tluszcz moze, ale kolega z silowni tez takie ma i mowi ze to sa miesnie i mam nie cwiczyc zadnych np skretow itp.!!!
napnij te miesnie i chwyć sie za skórę na nich,przekonasz sie czy to czasem nie jest po prostu tluszcz...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Musisz po prostu Anamario..itd. chodzic na plaże dla pakerów a wnet docenisz zalety solidnej opony
Napisano Ponad rok temu
cynik-nie na darmo masz taki nick
Napisano Ponad rok temu
a tu sie mylisz...celowe spalanie nieltorych grup miesni to nie jeden kulturysta przezyl...OT: tak sobie pomyslałem, że gsyby zadac pytanie "jak zmniejszyc mięśnie" na forum dla kulturystów, to te ich przekoksowane serduszka z wrażenia by popękały.
ja stracilem w ciagu oststnich 6 miechow 10 kilo czystej masy miesniowej...tyle ze akurat nie celowo
kojarzenie kulturystyki tylko z polglowkami ladujacymi sobie na mecie otluszczone zwaly miesni,po to tylko zeby lepiej im sie bujalo po ulicy;jest jak kojarzenie fanów MA z kibolami bawiacymi sie w ustawki...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ANAMARIO...ITD: a może to twoja opona wcale nie jest taka straszna, tylko Tobie sie wydaje - pojawiło sie coś nowego i myslisz, że oszpeca. Wysportowane dziewczyny z zaznaczonymi mięśniam ( w rozsądnych oczywiście granicach) sa baaardzo pociągające.
Napisano Ponad rok temu
A jak potrafisz to ocenic po tak ogolnikowym opisie :roll:Tak, urosły ci boczne mięśnie brzucha.
U mnie po 2 latach cwiczenia miesni skosnych,jeddyne co moglbym nazwac "oponka' to resztki tłuszczu ktory sie pojawil gdy w zeszlym roku przestalem trenowac,a ktorego nie zdazylem jeszcze w calosci zrzucic...
Napisano Ponad rok temu
a jak dlugo cwiczysz?mam problem z mięśniami brzucha, bocznymi. Nigdy tego nie mialam, a teraz wyrobiło mi sie takie cos i naprawde, nie wiem jak cwiczyc by to zrzucic. Trening kick mam 3 razy w tyg. po 1,5h a silownie tylko raz w tyg. to chyba nie wyrobilo mi sie z cwiczen, co? pomocy, do lata przecie nie daleko
bo ja sie od roku staram o "miesniowa" oponke i "kaloryfer", tyle ze nie robie aerobow i efektow wielkich nie ma.
chcialbym miec takie problemy :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po prostu, sam mam taką oponkę. Z tym, że ja specjalnie się o nią starałem :-) A przypuszczam, że się zbytnio nie mylę, bo właśnie z taką nazwą tego mięśnia się spotkałem - opona. Wielu znajomych, szczupłych i ćwiczących karate ma rozwinięty ten mięsień -przypuszczam, że rozwinął się od dużej ilości kopnięć wykonywanych a treningach.A jak potrafisz to ocenic po tak ogolnikowym opisie :roll:Tak, urosły ci boczne mięśnie brzucha.
Na tym zdjęciu kulturysta ma dobrze widoczną oponkę -mięsień boczny brzucha tuż nad biodrami. Ani grama tłuszczu.
Napisano Ponad rok temu
Ciekawą sugestię dał Mesjasz - może zasięgnij rady doświadczonego kulturysty, jak spalić niechcianą masę mięśniową?
I w zasadzie wydaje mi się, że żel wyszczuplający nie zmniejszy ci mięśni.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
L-karnityna + MT ?
- Ponad rok temu
-
Mięśnie Pleców
- Ponad rok temu
-
Rozciąganie po gorącym prysznicu ...
- Ponad rok temu